Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 1-3

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης 1-3

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Πάτρα επί της Παναχαϊκής (1-3) χάρη στις χρυσές αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου και να σκαρφαλώσει στη 2η θέση της Super League 2.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έπειτα από δύο σερί ήττες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα χάρη στο 3-1 μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής. Ένα διπλό που ήρθε με ανατροπή καθώς η πατρινή ομάδα είχε πάρει το προβάδισμα στο 37' με αυτογκόλ του Βιτλή έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σιατραβάνη.

Η Παναχαϊκή είχε τις περισσότερες φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να ανατρέψουν τα δεδομένα και να φύγουν με ένα σπουδαίο διπλό χάρη στις... χρυσές αλλαγές του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Απόλλων Σμύρνης αρχικά ισοφάρισε στο 71' με σουτ του Ιριτιέρ που είχε περάσει ως αλλαγή και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπλάζιτς (που είχε περάσει στο 58'), έπειτα από ασίστ του Ιριτιέρ, με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1!

Το ματς διακόπηκε στο 80' έπειτα από πτώση του ρεύματος, αλλά συνεχίστηκε λίγο αργότερα, με τον Απόλλωνα να έχει δοκάρι στο 84' έπειτα από σουτ του Ιριτιέρ και απόκρουση του Σούλη. Στις καθυστερήσεις η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έγραψε το τελικό 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρκόσφκι, ο οποίος είχε επίσης περάσει ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος.

Με αυτό το διπλό ο Απόλλων σκαρφάλωσε -προσωρινά τουλάχιστον- στη 2η θέση της Super League 2. Όσο για την Παναχαϊκή παραμένει για την ώρα μέσα στην πρώτη εξάδα, αλλά σε κοντινή απόσταση από τις ομάδες που την ακολουθούν.

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος (85' Μουστακόπουλος), Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Λινάρδος (79' Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Μαυριάς (63' Παπατόλιος), Κολ, Σιατραβάνης, Μωραΐτης

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο, Κύργιας, Ζησόπουλος, Βιτλής, Λαγός, Αγρόδημος (58' Μπλάζιτς), Μπαστιάνος, Καραγκούνης (58' Ιριτιέρ), Μπετινέλι, Βουό (81' Μαρκόφσκι)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα