Παναχαϊκή - Χανιά 0-1

Gazzetta team
Παναχαϊκή - Χανιά 0-1

bet365

Στο 90' με γκολ του Βαγγέλη Ανδρέου τα Χανιά πήραν ένα μεγάλο διπλό μέσα στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής (0-1), η οποία έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην 3η θέση της Super League 2.

Τα Χανιά έχουν αποδείξει ότι αποτελούν μια σκληροτράχηλη ομάδα μακριά από την έδρα τους και κάτι ανάλογο παρουσίασαν και απέναντι στην Παναχαϊκή. Με τέρμα του Ανδρέου στο 90' πήραν ένα σπουδαίο διπλό (0-1) που βελτίωσε τη βαθμολογική τους θέση πλησιάζοντας την πρώτη εξάδα, ενώ αντίθετα η ομάδα της Αχαΐας πέταξε την ευκαιρία να περάσει ακόμα και στην 3η θέση της Super League 2.

Η Παναχαϊκή έδειξε από το ξεκίνημα ότι ήθελε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού, όμως οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με σουτ του Αρναρέλλη στο 11'. Η ομάδα της Πάτρας, ωστόσο, απάντησε τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον αμαρκάριστο Σταμόπουλο να μην μπορεί να νικήσει με κεφαλιά τον Κουτζαβασίλη, που μπλόκαρε.

Αυτές ήταν και οι μοναδικές ευκαιρίες του πρώτου μέρους, σε ένα κακό ποιοτικά ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε δυνατά πιέζοντας τα Χανιά. Στο 56' το σουτ του Μωραΐτη δεν βρήκε στόχο, με τους Κρητικούς να απαντούν δύο λεπτά αργότερα με σουτ του Λεοζίνιο που απέκρουσε ο Σούλης.

Το ματς από εκεί και μετά δεν είχε ρυθμό και όλα έδειχναν ότι η… λευκή ισοπαλία θα έμενε ως το τέλος. Ωστόσο, στο 90' έπειτα από μία εκτέλεση φάουλ και πλασέ του Ανδρέου στην εξέλιξη της φάσης τα Χανιά έφυγαν με το τρίποντο (0-1) από την έδρα της Παναχαϊκής, που βοήθησε τους Κρητικούς να σκαρφαλώσουν κοντά στην εξάδα, έχοντας πλέον μόλις έναν βαθμό απόσταση από την 6η Παναχαϊκή.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή: Σούλης, Πολίμος (93' Ρουγκάλας), Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Ιντζόγλου, Λινάρδος (83' Μουστακόπουλος), Κολ, Κυνηγόπουλος (67' Μαυριάς), Σιατραβάνης, Μωραΐτης

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Κάσσος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Μουμίν, Τριανταφυλλάκος, Βρεττός (91' Παπαχρήστος), Λεοζίνιο (59' Καρτσάμπας), Αρναρέλλης (76' Δημητριάδης), Κουσκουνάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα