Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης 0-2

Gazzetta team
Κέρκυρα - Απόλλων Σμύρνης 0-2

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε εύκολα από την έδρα της Κέρκυρας, επικρατώντας 0-2 κι ανέβηκε εκ νέου στη κορυφή της Super League 2.

Την δουλειά του έκανε ο Απόλλων Σμύρνης που πέρασε άνετα από την Κέρκυρα, επικρατώντας 0-2 κι ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος προσπερνώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία», ήταν κυρίαρχος στην αναμέτρηση από τα πρώτα μέχρι τα τελευταία λεπτά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα νωρίς και συγκεκριμένα στο 16' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπεντινέλι. Πριν την ολοκλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα και ουσιαστικά να... τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Ο Μπεντινέλι, πάσαρε στον Καραγκούνη ο οποίος πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά την Κέρκυρα κι έφτασε πολλές φορές κοντά στο 0-3. Αρχικά στο 53' με την κεφαλιά του Βάρκα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στο 67' ο Καραγκούνης πλάσαρε από πλάγια δεξιά λίγο έξω. Παρά τις φάσεις που έχασε και στη συνέχεια η ομάδα της Ριζούπολης, το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους και ήταν αρκετό για να την επαναφέρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κέρκυρα (Μπολάνο): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Κρητικός, Γεωργακόπουλος Κ., Πιαστόπουλος, Μίσκου (55′ Βουκελάτος), Βασιλούδης (64′ Παυλής), Νγκαν (73′ Αμαραντίδης), Γεωργακόπουλος Π.

Απόλλων Σμύρνης (Παπαδόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Βάρκας, Βιτλής (80′ Ρώσση), Ζησόπουλος, Βαφέας, Λαγός, Μπλάζιτς, Καραγκούνης (80′ Πατράλης), Παυλίδης, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (65′ Βουό).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα