Το γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου θα ονομαστεί «Βασίλης Τριανταφυλλίδης»

Το γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου θα ονομαστεί «Βασίλης Τριανταφυλλίδης»

Gazzetta team
Το γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου θα ονομαστεί «Βασίλης Τριανταφυλλίδης»

bet365

Ο Ερασιτέχνης Απόλλων Καλαμαριάς, ανακοίνωσε πως αρχίζουν διαβουλεύσεις ενόψει της Γ.Σ. αναφορικά με το όνομα του γηπέδου, το οποίο προτείνει να ονομαστεί «Βασίλης Τριανταφυλλίδης» στη μνήμη του Χάρρυ Κλυνν που ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας.

Ιστορική στιγμή χαρακτηρίζει την ονομασία του γηπέδου του Απόλλωνα Πόντου, ο Ερασιτέχνης Απόλλων ο οποίος προτείνει αυτό να ονομαστεί «Βασίλης Τριανταφυλλίδης», στη μνήμη του πρώτου προέδρου της ΠΑΕ, Χάρρυ Κλυνν.

Έτσι, μέσω ανακοίνωσης θέτει σε διαβούλευση τον επιθετικό προσδιορισμό που θα συνοδεύει την ονομασία του γηπέδου, το οποίο θα έχει το όνομα του Χάρρυ Κλυνν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ. Ο Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ενόψει της Γενικής Συνέλευσης που θα προκηρύξει, θέτει σε διαβούλευση το θέμα της ονομασίας του γηπέδου μας και καλεί όλους τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας μας να συμμετέχουν σε αυτό το ιστορικό γεγονός.

Μ.Γ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ παραθέτει τις εξής τρεις προτάσεις :

1) Παμποντιακό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ»

2)Παμπροσφυγικό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ»

3)Παμπροσφυγικό Ποντιακό Γήπεδο Απόλλωνα Καλαμαριάς «ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ»

Παρακαλούμε πολύ όποιος επιθυμεί να προτείνει άλλη ονομασία για το ιστορικό γήπεδό μας εκτός των τριών να στείλει την πρότασή του στο email του Συλλόγου [email protected]»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα