ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 2-2

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 2-2

bet365

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε δύο φορές (με Έφορντ και Ροβίθη), αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με «διπλό» από τους Ζωσιμάδες καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ του Παμλίδη είχε τις απαντήσεις (2-2), αλλά όχι και το τελικό τέρμα για τη νίκη.

Επιστροφή στοιχήματος* στο Champions League και 2000+ ειδικά. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι στα Γιάννενα, όπου ΠΑΣ κι Εργοτέλης ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τους Κρητικούς να προηγούνται δυο φορές και τον Κατσιμήτρο να κρατάει τον βαθμό στο 92'!

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι από την αρχή της αναμέτρησης, όμως κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Εργοτέλης έκανε το 0-1. Μετά από μια εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΣ, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Έφορντ μετά από τρομερή ενέργεια και πάσα του Κουατένγκ, πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας ανοίγοντας το σκορ. Από το 19΄ που έγινε το 0-1 κι έπειτα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πολλές ευκαιρίες να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης πριν το ημίχρονο, κάτι που τελικά δεν έγινε με τους Κρητικούς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με αυτό το 0-1 υπέρ τους.

Ίδια εικόνα με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν και στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 55' μετά από εκτέλεση πέναλτι του Παμλίδη, ο οποίος και το κέρδισε σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα. Κι εκεί που φαινόταν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα εύκολα ή δύσκολα θα έβρισκε ακόμα ένα τέρμα και θα έπαιρνε τη νίκη, σε μια φάση και πάλι κόντρα στη ροή της αναμέτρησης ο Εργοτέλης πήρε εκ νέου το προβάδισμα! Συγκεκριμένα, στο 58' ο Ροβίθης μετά από γύρισμα του Μπούση πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-2.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε να πιέζει και στο 73' βρήκε ξανά το γκολ της ισοφάρισης και πάλι με τον Παμλίδη, ο οποίος κρέμασε υπέροχα τον Κατσιμήτρο. Οι γηπεδούχοι από εκεί κι έπειτα είχαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες για να φύγουν με το τρίποντο της νίκης, με κορυφαία αυτή του 92ου λεπτού όπου ο Κατσιμήτρος απέκρουσε πάνω στη γραμμή μια κεφαλιά κρατώντας το 2-2.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Πίτου Γκαρσία (46’ Λέο), Σιόντης (67’ Λιάσος), Νικολιάς (85’ Ξύδας), Καρτάλης, Νάουμετς, Παμλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Πέιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (75’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Έφορντ (83’ Μπαράτα), Ιατρούδης (43’ Ροβίθης), Κουατένγκ.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα