Συνεχίζει ακάθεκτος για την επιστροφή ο Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Συνεχίζει ακάθεκτος για την επιστροφή ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Εύκολη νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνη απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου με 4-0, με την ομάδα της Ριζούπολης να μένει μόνη πρώτη πλέον στη βαθμολογία. Ισόπαλο το ντέρμπι των Χανίων (1-1), πρώτη ήττα για Καραϊσκάκη (2-0 από την Παναχαϊκή), πρώτη νίκη για Λεβαδειακό (1-0 την Κέρκυρα.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Πόντου 4-0

Τη μοναξιά της πρωτιάς στην Superleague 2 απολαμβάνει ο Απόλλων Σμύρνης μετά από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας εύκολα με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και εκμεταλλεύτηκε τις «γκέλες» Πλατανιά και Καραϊσκάκη για να κάνει το 3Χ3.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν εμφατική απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και φιλοδώρησε την ομάδα της Καλαμαριάς με τέσσερα τέρματα (4-0) για να φτάσει σε σημείο να φιγουράρει μόνη πρώτη στην κατάταξη με 9 βαθμούς και το απόλυτο νικών.

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου μοίρασε την απόδοση του ισόποσα, «χτύπησε» από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο και έκαμψε με άνεση την μηδενική αντίσταση των φιλοξενούμενων. Μαρκόσφκι με πέναλτι στο 32 και Βάρκας με ιδανική κεφαλιά κλείδωσαν την υπόθεση νίκης από το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο ο Μπαστιανός με υπέρχοη ατομική ενέργεια στο 61’ και ο Λαρέα στο 73’ συνέθεσαν το τελικό 4-0, αφήνοντας πίσω στους επτά βαθμούς Παναχαϊκή και Πλατανιά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζησόπουλος, Λαρέα, Χουχούμης, Μπλάζιτς, Παυλίδης, Μπεντινέλι, Βάρκας, Πατράλης, Καραγκούνης, Μαρκόφσκι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Θεολόγου, Σαμαράς, Λουφάκης, Πουρτουλίδης, Καλογέρης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Πλατανιάς - Χανιά 1-1

Στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα υπέπεσε ο Πλατανιάς. Στο ντέρμπι των Χανίων, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, η ομάδα του Γιάννη Τάτση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και το πλεονέκτημα που κέρδισε ανοίγοντας το σκορ στο 55΄’ με τον Μπιανκόνι μετά από σέντρα του Ουές.

Οι φιλοξενούμενοι του Αλέκου Βοσνιάδη δεν έμειναν άπραγοι και βρήκαν αντίδραση, ισοφαρίζοντας στο 73’ με τον Βρεττό, ο οποίος σκόραρε με υπερένταση σε δύσκολο τελείωμα. Πλέον, αμφότερες οι ομάδες των Χανίων βρίσκονται στην πρώτη εξάδα, με τον Πλατανιά να μένει δεύτερος ισόβαθμος με την Παναχαϊκή στους επτά και τα Χανιά να φτάνουν τους 4 βαθμούς και την 5η θέση.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Σωτηράκος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης, Μουμίν, Κάσσος, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Ουές, Σάαντο, Μποσέτι, Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Νίλι, Ρεβυθόπουλος, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

Παναχαϊκή - Καραϊσκάκης 2-0

Πρώτη ήττα για την ΑΕ Καραϊσκάκη, η οποία ηττήθηκε από την Παναχαϊκή στην Πάτρα 2-0 κι αποχαιρέτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Πατρινοί, ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη την αναμέτρηση και στο 34' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μωραΐτη. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την Παναχαϊκή να κυριαρχεί.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Παναχαϊκή να συνεχίζει να πιέζει και να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ. Τελικά αυτό το βρήκε γρήγορα και στο 53' ο Λινάρδος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα, έκλεψε και σκόραρε για το 2-0. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα που τους έριξε από την κατηγορία.

Λεβαδειακός - Κέρκυρα 1-0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός επικρατώντας εντός έδρας της Κέρκυρας 1-0.

Οι δύο ομάδες είχαν από κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι και να έχουν τις περισσότερες καλές στιγμές σε μία εξ αυτών στο 45+1' βρήκαν δίχτυα. Μετά από ωραία ενέργεια του Κόναν, ο Αργυρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το σκορ αυτό το διαχειρίστηκε εύκολα ο Λεβαδειακός που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει τη νίκη η οποία είναι και η πρώτη του στο πρωτάθλημα, με τους «Φαίακες» να παραμένουν στο -3.

Παρασκευή 1/11

Δόξα Δράμας - Απόλλων Λάρισας 0-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα