Τάτσης: «Χαρούμενος για την απόφαση να βάλω στο ματς έναν 17χρονο»

Gazzetta team
Τάτσης: «Χαρούμενος για την απόφαση να βάλω στο ματς έναν 17χρονο»

bet365

Ο Αλέκος Τάτσης μίλησε μετά τη νίκη του Πλατανία επί του Εργοτέλη και στάθηκε στον 17χρονο Νιαυραδάκη.

Μετά το τέλος του αγώνα στο «Παγκρήτιο» ο Γιάννης Τάτσης, τόνισε τα εξής:

«Είμαι για δύο λόγους χαρούμενος για τη νίκη. Ο πρώτος γιατί είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια και ο δεύτερος για την απόφαση να βάλω στο παιχνίδι ένα παιδί 17 χρονών (σ.σ. Νιαυραδάκης) και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι σε μια πολύ καλή και επιθετική ομάδα, όπως είναι ο Εργοτέλης. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο όπως φάνηκε στα πρώτα λεπτά, εκεί όπου η ατυχία του Εργοτέλη ή οι αποκρούσεις του Γκοτ, δεν άφησαν να ξεφύγει το σκορ στο διάστημα που ήμασταν πολύ κακοί για περίπου 25 λεπτά.
Από κει και πέρα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, είτε γιατί τα παιδιά το πιστέψανε, είτε γιατί είμαστε σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, καταφέραμε αρχικά να ισοφαρίσουμε και στη συνέχεια να πάρουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι φέτος ο στόχος, ο κ.Τάτσης είπε: «Υπάρχει ένας μακροχρόνιος στόχος. Μακάρι να έχει την ψυχραιμία και την υπομονή ο πρόεδρος να τον στηρίξει. Να βγάζουμε και να χρησιμοποιούμε παιδιά από τις ακαδημίες και από κει και πέρα να χαιρόμαστε κάθε ματς. Τον στόχο θα μας τον δείξει το δρόμος και το πως θα είμαστε σε αυτή την πορεία. Σίγουρα πέρυσι εκεί που φτάσαμε θέλαμε να ανέβουμε, αλλά φέτος είμαστε ξανά από την αρχή. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα και θα δούμε στην πορεία».

Για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο τόνισε: «Είναι ένα ματς που θέλουμε πρώτα από όλα να το χαρούμε. Θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιοι θα παίξουν, γιατί υπάρχει και αγώνας πρωταθλήματος την Κυριακή. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη. Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ομάδα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα