Κέρκυρα - Παναχαϊκή 0-2

Gazzetta team
Κέρκυρα - Παναχαϊκή 0-2

bet365

Την πρώτη της νίκη στην Super League 2 πέτυχε η Παναχαϊκή με τους Πατρινούς να επικρατούν με 2-0 της Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ στην Πάτρα, η Παναχαϊκή στην δεύτερη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη της νίκη στην νεοσύστατη Super League 2. Οι Πατρινοί επικράτησαν με 2-0 της Κέρκυρας, παίρνοντας ένα σημαντικότατο τρίποντο για την συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μωραΐτη στο 30', σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Στο ξεκίνημα του δευτέρου και συγκεκριμένα στο 49' έκαναν το 0-2 με τον Σιατραβάνη, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Γενιτσαρίδης (88' Αμαραντίδης), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ν. Κρητικός, Βασιλούδης, Πιαστόπουλος, Γεωργακόπουλος, Παυλής (52' Βουκελάτος), Μίσκου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Ρουγκάλας, Τσελεπίδης, Τζέιμς, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Λινάρδος (60' Κολ), Κυνηγόπουλος (88' Κυνηγόπουλος), Σιατραβάνης (77' Μαυρίας), Μωραΐτης. ΔΙΑΙΤΗΤΣ: Μπαΐλης ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκούλης - Τσιλίκας 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανασίου.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα