Χανιά - Απόλλων Σμύρνης 0-1

Gazzetta team
Χανιά - Απόλλων Σμύρνης 0-1

bet365

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τομάς Μπετινέλι στο 55’ ο Απόλλων Σμύρνης πέρασε νικηφόρα από τα Χανιά με 1-0 και και διπλασίασε τις νίκες του στη φετινή Superleague 2, ξεπερνώντας το πρόωρο «αντίο» από το θεσμό του Κυπέλλου.

Μετά την νίκη στη «Ριζούπολη» επί της Παναχαϊκής για την πρεμιέρα της Superleague 2, ο Απόλλων Σμύρνης ξεκίνησε με το «δεξί» και τις εκτός έδρας αποστολές του.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 στα Χανιά απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, έκανε το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα και έδειξε ότι η διακοπή ενός μήνα δεν την επηρέασε.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος αναδείχθηκε ο Τομάς Μπετινέλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55’ και με αυτόν τον τρόπο το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου άφησε γρήγορα πίσω του το «σοκ» του αποκλεισμού από το Κύπελλο και την ήττα στην έδρα του Αιολικού μεσοβδόμαδα. Πλέον, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, ενώ τα Χανιά του Αλέκου Βοσνιάδη έμειναν στους 3 βαθμούς από την 1η αγωνιστική.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο, Κάσσος, Ουνγιιαλίδης, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βαρκάς, Χουχούμης, Ζησόπουλος, Λαρέα, Αγρόδημος, Μπλάζιτς, Καραγκούνης, Μπεντινέλι, Παυλίδης, Μαρκόφσκι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα