Superleague 2: Συνεδριάζει την Πέμπτη, στόχος η επανέναρξη στις 26 του μήνα

Gazzetta team
Superleague 2: Συνεδριάζει την Πέμπτη, στόχος η επανέναρξη στις 26 του μήνα

bet365

Στη σύγκλιση διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η Superleague 2 για την προσεχή Πέμπτη (17/10) προκειμένου να ενημερωθούν οι ομάδες για την πρόοδο που υπάρχει στο θέμα των τηλεοπτικών. Για τις 26 του μήνα τουλάχιστον προβλέπεται η συνέχιση του πρωταθλήματος.

Κοντά στο... restart βρίσκεται το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η διοργανώτρια αρχή προανήγγειλε συνεδρίαση του ΔΣ την προσεχή Πέμπτη, αναφορικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν με το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, και όρισε ημερομηνία επανέναρξης για τις 26 Οκτωβρίου, αν και εφ΄όσον έχει επέλθει συμφωνία εγκαίρως.

Σημειώνεται ότι η πλευρά της λίγκας και των ομάδων βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την ΕΡΤ για να αναλάβει η δεύτερη την παραγωγή των αγώνων, συνεπώς από τη στιγμή που ακόμη και να «δώσουν τα χέρια» μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα δεν θα υπάρχει χρόνος για να οργανωθεί άμεσα το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής, αυτή θα διεξαχθεί καλώς εχόντων το διήμερο 26-27 Οκτωβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα