Super League 2: Νεκρός ο φίλαθλος στην Καλαμαριά!

Gazzetta team
Super League 2: Νεκρός ο φίλαθλος στην Καλαμαριά!

bet365

Σοκ στην Καλαμαριά όπου ο φίλαθλος που έπεσε στο κενό από την εξέδρα δεν τα κατάφερε καθώς στο ΑΧΕΠΑ διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του!
Ο Νίκος Τριγλιανός, Καλαμαριώτης και φίλος του Άρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, διαπληκτίστηκε έντονα με άλλον φίλο του Απόλλωνα Πόντου, με την συζήτηση να πηγαίνει και στα πολιτικά. Η κατάσταση ξέφυγε και ο άτυχος φίλαθλος έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο τσιμέντο.
Ο Τριγλιανός πέθανε ακαριαία και στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του. Ο έτερος οπαδός συνελήφθη από την αστυνομία και ενώ ήδη διενεργείται έρευνα για τα ακριβά αίτια του συμβάντος που οδήγησαν στον θάνατό του. Το αρχικό ρεπορτάζ ανέφερε πως ο συγκεκριμένος φίλαθλος από μία ένταση και την συμπλοκή στην κερκίδα έπεσε από το διάζωμα της εξέδρας στο κενό κατά την διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με τα Χανιά! Επίσης ότι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ωστόσο όπως προέκυψε στην συνέχεια το χτύπημά του ήταν τέτοιο που πέθανε εκείνη την ώρα.
Το πρώτο ασθενοφόρο που μπήκε στο ταρτάν για να πλησιάσει τον άτυχο, προχωρημένης ηλικίας (σ.σ. 70 ετών), έμεινε στο σημείο για αρκετή ώρα, προκειμένου να μπορέσει να τον επαναφέρει στη ζωή. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος φίλαθλος ήταν νεκρός, έχοντας υποκύψει στα τραύματα του. Στην συνέχεια πήγε και δεύτερο στο σημείο. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για δύο φίλους, οι οποίοι μάλιστα πιο πριν ήταν μαζί σε καφενείο της περιοχής.
- Η φωτογραφία είναι από το site της Metrosport.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα