Ελαφρά Ταξιαρχία με βαριά φανέλα & συμβόλαια

Book-nomikarios Book-nomikarios
Ελαφρά Ταξιαρχία με βαριά φανέλα & συμβόλαια

bet365

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Super League 2 και καθώς οι ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ που μας πρότεινε ο Book-nomikarios απ' την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ συνεχίζουν (ΕΠΙΤΥΧΩΣ), μας αναλύει το ματς του Απόλλωνα με τον Εργοτέλη και ποντάρει σ' αυτό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ξεκάθαρα είναι το φαβορί της κατηγορίας, όχι απλώς γιατί είναι 9η σε συμμετοχές στην Super League 1 και ιστορικά ανήκει εκεί, αλλά επειδή έφτιαξε ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την κατηγορία.

Απέκτησε τους Μπλάζιτς (Λαμία), Μαρκόφσκι (Λεβαδειακός), Ζησόπουλο (Λεβαδειακός), Βουό (ΟΦΗ), Καραγκούνη (Λαμία, πρώην Ατρόμητος, Τσβόλε), Λαγό (Ερμής Αρ., πρώην Παναθηναϊκός, Λάρισα κ.α.), Χουχούμη (Βοϊβοντίνα, πρώην Παναθηναϊκός κ.α.), Κυριακίδη (ΟΦΗ), Παυλίδη (Άρης Θ.) που είναι παίχτες πρώτης διαλογής για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ κράτησε τον περσινό σούπερ σταρ του Τομάς Μπεντινέλι, τον αρχηγό και στόπερ Κύργια, αλλά και τους Ρόσι, Βάρκας. Βαφέας και Γκίνο που σήμερα δεν είναι στην αποστολή. Σημαντική προσθήκη που θ' αργήσει λίγο να παίξει είναι και ο φορ Γιαννιτσάνης που πέρσι έπαιξε στη Γερμανία. Θα ντεμπουτάρουν στα ελληνικά γήπεδα, οι Αργεντίνοι Λαρέα (στόπερ, Κίλμες) και Ιριτιέρ (εξτρέμ, Αλντοσίβι) απ' τους οποίους πειρμένουν πολλά οι διοικούντες και ο προπονητής. Νέος προπονητής ο Νίκος Παπαδόπουλος που έφτιαξε το ρόστερ, έκανε την προετοιμασία και πάει για πρωταθλητισμό.

Το μοναδικό πρόβλημα στη Ριζούπολη είναι η κόντρα των οργανωμένων οπαδών με τη διοίκηση που δεν λύθηκε το καλοκαίρι, πάει στα δικαστήρια και έτσι θα λείψουν οι φωνές τους και ο παλμός τους, ενώ αρκετοί ακόμα (και δεν περισσεύει λαός στον Απόλλωνα) συμπαρεστέκονται στους οργανωμένους με... αποχή ! Πρόβλημα που θα πρέπει να λυθεί άμεσα.

Ο Εργοτέλης κράτησε τον κορμό του. Πέταξε έξω το Αιγάλεω απ' το κύπελλο (ματς που είδε ο προπονητής του Απόλλωνα) και δείχνει ισχυρός. Απών ο στράικερ Kwateng που πέρσι είχε 21 συμμετοχές και 3 γκολ, αλλά και ο ποιοτικός χαφ Κοιλιάρας. H oμάδα του Γιάννη Ταουσιάνη αναμένεται να πλασαριστεί σε καλή θέση στη βαθμολογία.

Ο Απόλλωνας οφείλει να δείξει ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο, δεν θέλει μουρμούρες, έχει με τεράστια διαφορά το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία, οι Γκίνο, Βάρκας, Ρόσι, Βαφέας που δεν χώρεσαν στην αποστολή του θα ήταν βασικοί ακόμα και στο σημερινό του αντίπαλο και αυτό τα λέει όλα. Στα φιλικά εντυπωσίασε ο νεαρός Μπαστιάνος (δανεικός απ' τον Αστέρα Τρίπολης) που μάλλον θα ξεκινήσει βασικός στη μια πτέρυγα (ενώ είχε αποκτηθεί με προοπτική ρεζέρβας), ο Παυλίδης στην άλλη και ο Τόμας Μπεντινέλι θα είναι πίσω απ' τον Μαρκόφσκι. Στα χαφ θα είναι οι Λαγός και Μπλάζιτς. Δεξί μπακ ο Κυριακίδης, αριστερό ο Χουχούμης, ενώ στα στόπερ ο Λαρέα μοιάζει σίγουρος με 1 εκ των Κύργια ή Ζησόπουλο. Ως αλλαγές αν στραβώσει κάτι μπροστά, οι Βουό, Καραγκούνης και Ιριτιέρ θα είναι πιθανότεροι που θα χρησιμοποιηθούν.

Μεγαλύτερη ποιότητα στην εντεκάδα (και στον πάγκο) του Απόλλωνα που θα έχει 3 αλλαγές ισάξιες των έντεκα και μένει να αποδείξει στο γήπεδο τη διαφορά συμβολαίων των 2 ομάδων.

ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2 : ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -> 1 (1.65)


ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).