Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα 2-1

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - Κέρκυρα 2-1

bet365

Νίκη στο πρώτο παιχνίδι της νεοσύστατης κατηγορίας πέτυχε ο Απόλλων Λάρισας, που επιβλήθηκε με 2-1 της Κέρκυρας και πήρε το πρώτο «τρίποντο» για τη φετινή σεζόν.

Η Super League 2 αποτελεί το νέο «προϊόν» του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την περσινή αναδιάρθρωση των κατηγοριών κι εκεί θα βρίσκονται οι επίδοξοι κατακτητές μιας θέσης στην περιορισμένη Super League 1. Ο Απόλλων Λάρισας συγκρούστηκε με την Κέρκυρα στην 1η αγωνιστική της κατηγορίας και με τη νίκη με 2-1, μπορεί να «χαμογελά» ήδη απ’ το ξεκίνημα.

Μόλις στο 7’ ο Γκουστάβο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με πλασέ έπειτα από ασίστ του Τασιούλη, ενώ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε με το 2-1 απ’ τον Ναζίμ, μόλις δυο λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο ως αλλαγή (48’).

Το μόνο που κατάφερε η Κέρκυρα ήταν να μειώσει στο σκορ στο 85’ με τον Νγκαν, όμως αυτή η αντίδραση δεν αρκούσε για κάποιο βαθμολογικό κέρδος στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

AΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Τασιούλης, Νούσιος, Καρρίκι (46’ Ναζίμ), Μπαστακός, Κόστα

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κολιοφούκας (62’ Βουτσελάς), Γενιτσαρίδης, Νικολάου (46’ Ζερβόπουλος), Αγιώτης, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Πιαστόπουλος, Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος, Νγκαν, Μίσκου

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα