Nortenos κατά Καλογερόπουλου: «Μεγαλομέτοχος με 33%»

Nortenos κατά Καλογερόπουλου: «Μεγαλομέτοχος με 33%»

Gazzetta team
Nortenos κατά Καλογερόπουλου: «Μεγαλομέτοχος με 33%»

bet365

«Επίθεση» κατά του Σάκη Καλογερόπουλου έκαναν μέσω Facebook οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, «Nortenos», αναφέροντας πως «θεωρείται μεγαλομέτοχος με 33%» και δηλώνοντας τη στήριξή τους στην ομάδα τους, ενόψει της πρεμιέρας της Super League 2.

Οι Πατρινοί εκφράζουν παράπονα για το γεγονός οτι δεν πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η συνέντευξη Τύπου που είχε προαναγγείλει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ενώ στέκονται και στην αδιαφορία των υπόλοιπων μετόχων, που απέχουν απ' τα κοινά της ομάδας.

Αναλύτικά η ανάρτηση:

«Αφού, τελείωσε το αποτυχημένο διοικητικά πείραμα της Συμμαχίας ( Συμμαχία μόνο κατ’ όνομα) αλλά πολύ ενδιαφέρον αγωνιστικά, ξεκινάει η Διοίκηση του κου Καλογερόπουλου. Τα ερωτήματα του κόσμου της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και οι απορίες πολλές, σχετικά εάν όντως ο νέος ιδιοκτήτης, είναι ο κος Καλογερόπουλος.

Ο κος Καλογερόπουλος, διέρρευσε το καλοκαίρι οτι θα έκανε μια συνέντευξη τύπου, ώστε να τον γνωρίσει ο κόσμος της Πάτρας και να εξηγήσει το πλάνο και τους στόχους της χρονιάς. Για άγνωστους λόγους, δεν πραγματοποίησε την συνέντευξη.

Μαθαίνουμε μεσω ΕΕΑ, ότι είναι κάτοχος του 33% του μετοχικου κεφαλαιου. Με 33% θεωρείται μεγαλομέτοχος και οχι απόλυτο αφεντικό, τυπικα. Η πλήρης αδιαφορία, αγωνιστική και διοικητική των υφιστάμενων μετοχων, τον καθιστά απόλυτο αφεντικό έστω και με 33%. Οι ευθύνες των Συμμαχων και τα σκοτεινά παιχνίδια τους, είναι καταδικαστέες απο το σύνολο των φιλάθλων. Δεν θα σταθούμε περισσότερο σε ωσεί παρών μετοχους, γιατί μόνο την αναγνωρισιμότητα και την διαφήμιση των εταιρειών τους επιζητούσαν 2 χρόνια και δεν είχαν καμία διάθεση προσφοράς στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και στην πόλη, κατ’ επεκταση.

Η αγωνιστική χρονιά ξεκινά την Κυριακή. Στηρίζουμε την προσπάθεια του προπονητή και των παικτών. Στηρίζουμε την Κοκκινόμαυρη Ιδέα και θα προσπαθησουμε να μεταφέρουμε την δίψα για επιτυχία απο την κερκίδα, στον αγωνιστικό χώρο. Πάθος και ψυχή, πρέπει να διακρίνει όποιον έχει την τιμή να φοράει αυτήν την φανέλα. Η φανέλα ειναι πολύ βαριά και όλοι πρέπει να την σέβονται.

Είναι στα πόδια των παικτων και στο μυαλο του προπονητή , να διαψευστεί κάθε περίεργο σεναριο που διακινείται από συγκεκριμένα κέντρα. Ο κόσμος θα στηρίζει, οταν δεί μαχητές στο γήπεδο. Παίκτες που εχουν συναίσθηση της Ιστοριας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και σέβονται τον ταλαιπωρημένο αλλά περήφανο και απαιτητικό λαο της. Ξεκινάμε, όλοι μαζί. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Κάντε μας υπερήφανους και ο κόσμος θα επιστρέψει πολλαπλα την χαρά του.

Ο αγώνας της Κυριακης, είναι κρίσιμος. Έχουμε πίστη, οτι η χρονιά θα ξεκινήσει με νίκη. Ο κόσμος παρόλη την απογοήτευση του, θα ειναι στην Αγυιά και θα ενισχύσει την ομάδα. Η καψούρα μας, είναι παντοτινή. Φωνή και παθος, ενενήντα λεπτά. Κόσμος και ομάδα. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ!!!

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα