Super League 2: Ο Δράκος βρίστηκε με τον Θωμαϊδη στο Δ.Σ. και μετά ζήτησε συγγνώμη

Δημήτρης Τομαράς
Super League 2: Ο Δράκος βρίστηκε με τον Θωμαϊδη στο Δ.Σ. και μετά ζήτησε συγγνώμη

bet365

Έντονη λεκτική αντιπαράθεση υπήρξε στο περιθώριο του Δ.Σ. της Super League 2 με παράγοντα της ΑΕ Καραϊσκάκης να... ξεσπά προς τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ και μετά να ζητά συγγνώμη.
Η Α.Ε. Καραϊσκάκης δεν ήθελε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έτσι με αφορμή αυτό και μετά το πέρας της ψηφοφορίας της Super League 2 ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Άρτας, Οδυσσέας Δράκος, επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας, Λεωνίδα Θωμαΐδη. Ο Δράκος φέρεται να τον αποκάλεσε μπούλη και του τόνισε πως ο Θωμαϊδης δεν μπορεί να έχει άποψη όταν υπάρχουν άνθρωποι όπως ο μεγαλομέτοχος της Α.Ε. Καραϊσκάκης που πληρώνουν.
Ο Θωμαϊδης του ζήτησε να πάρει πίσω τα λόγια του και μετά τον προκάλεσε να βγουν έξω και φέρεται να του είπε πως είναι κότα. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Λεωνίδας Λεουτσάκος, βλέποντας τους τόνους να ανεβαίνουν και πως μπορεί να πέσει ακόμα και ξύλο επενέβη δραστικά και με φωνές. Εκεί σταμάτησε το συμβάν ενώ στην συνέχεια αμφότεροι εμφανίστηκαν μετανιωμένοι με τον Θωμαϊδη να ζητάει και συγγνώμη από το Δ.Σ.. Συγγνώμη σύμφωνα με τους ανθρώπους της SL2 ζήτησε και ο Δράκος.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα