Προς αναβολή η πρεμιέρα της Super League 2 λόγω τηλεοπτικών

Gazzetta team
Προς αναβολή η πρεμιέρα της Super League 2 λόγω τηλεοπτικών

bet365

Πολύ πιθανό είναι πλέον να μην αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο καθώς οι ομάδες δεν δέχτηκαν μείωση 60% στα τηλεοπτικά έσοδα από την ΕΡΤ.

Για δεύτερη φορά φαίνεται πως θα αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 και πάλι λόγω των τηλεοπτικών. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ κατέθεσε πρόταση μείωσης ύψους 60% του τηλεοπτικού συμβολαίου όλων των ομάδων, οι οποίες διαφώνησαν κάθετα σε αυτό το ενδεχόμενο και το πιθανότερο είναι να έχουν επ' αόριστον αναβολή.

Οι ΠΑΕ, είναι πρόθυμες να δεχθούν μείωση που δεν θα ξεπερνά το 30% για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά. Επίσης, οι ομάδες ήταν αποφασισμένες να πραγματοποιήσουν τις δύο πρώτες αγωνιστικές κανονικά μέχρι να βρεθεί κάποια λύση, κάτι που είναι άγνωστο αν ισχύει πια.

Οριστικές αποφάσεις για την τύχη της πρεμιέρας, το πρόγραμμα της οποίας έχει ανακοινωθεί από την Δευτέρα, θα παρθούν στο Δ.Σ. της Τετάρτης:

«Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Διάφορα Θέματα».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα