Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσαν Ιωαννίδη οι «μαυραετοί»

Gazzetta team
Δόξα Δράμας: Ανακοίνωσαν Ιωαννίδη οι «μαυραετοί»

bet365

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ιωαννίδη, που επαναπατρίζεται έπειτα από δυο χρόνια για λογαριασμό της ομάδας που εδρεύει της ιδιαίτερης καταγωγής του.

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση για την ενίσχυσή της προχώρησε η Δόξα, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Έλληνα στράικερ.

Ο γεννημένος στη Γερμανία επιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έπαιξε στη Χάνζα Ροστόκ, την Τσβόλε, τη Ντόρτμουντ, τον Αστέρα Τρίπολης, τη Ντιοζγκιόρ και τη Μαρίτιμο. Εκεί ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν, πριν πάρει την απόφαση να ενισχύσει την προσπάθεια της Δόξας στη Super League 2, ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική της γραμμή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ φορ, Νίκου Ιωαννίδη, ενός εκ των κορυφαίων παικτών που ανέδειξε ο νομός μας τα τελευταία χρόνια! Με καριέρα και εκτός συνόρων, παραστάσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο, Δραμινός στην καταγωγή (γεννήθηκε στη Γερμανία), στην ατζέντα πολλών ομάδων και σε γόνιμη ποδοσφαιρικά ηλικία.

Μεταγραφή υψηλών προδιαγραφών, βάσει ποδοσφαιρικής χρηματιστηριακής αξίας, που εκτιμάμε πως θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα σε αρκετούς τομείς και ειδικά στο σκοράρισμα και θεωρούμε υπέρβαση για τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο 25χρονος επιθετικός (ύψους 1.88), που είναι διεθνής με την Ελπίδων και ξεκίνησε στις ακαδημίες του Πανδραμαϊκού, στο πλούσιο βιογραφικό του έχει παρουσία στη Σούπερ Λιγκ με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης (πρόπερσι με ενεργό ρόλο στους Αρκάδες), τις γερμανικές Χάνσα Ροστόκ και Μπορούσια Ντόρτμουντ Β΄, την ολλανδική Τσβόλε, την ουγγρική Ντιοσγκιόρ και μέχρι πρότινος τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία, έχοντας βεβαίως αρκετά γκολ.

Ο Ιωαννίδης είναι το… κερασάκι στην «τούρτα» ενίσχυσης, αφού δεν έβγαλε την ως τώρα προετοιμασία με τους «Μαυραετούς» (πλην ελάχιστων μεμονωμένων προπονήσεων συντήρησης ως τώρα) και έρχεται ουσιαστικά ως τελευταίος χρονικά (ίσως γίνει προσεχώς και άλλη προσθήκη, εκτός των παικτών που ήδη γυμνάζονται με την ομάδα μας και ανακοινώνονται άμεσα).

Νίκο Ιωαννίδη, σε καλωσορίζουμε με χαρά στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας σου και ευχόμαστε μια χρονιά με πολλά γκολ, νίκες και πάνω απ’ όλα υγεία!».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα