Ταουσιάνης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο Ηράκλειο»

Gazzetta team
Ταουσιάνης: «Χαρούμενος που επέστρεψα στο Ηράκλειο»

bet365

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, παρουσιάστηκε από τον Εργοτέλη και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η επιστροφή μου στο Ηράκλειο, στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ συνδυάζεται επαγγελματικά και με την επιστροφή μου στον Εργοτέλη και στην οικογένεια του συλλόγου. Μια ομάδα που υπηρέτησα στο παρελθόν, σε μία δύσκολη χρονιά και πέρασα έντονες συναισθηματικές καταστάσεις.

Ενημερώθηκα αναλυτικά για το πρότζεκτ της διοίκησης του Μάγκετ Σάμι από τον διευθυντή, Γιώργο Τουτζάρη. Η επιτυχία του στηρίζεται σε τρεις πυλώνες. Στο αγωνιστικό στυλ, στην εξέλιξη και την προώθηση νεαρών και στο οικογενειακό κλίμα που διαμορφώνουν οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα. Δεν σας κρύβω ότι συμπερασματικά είχα κι εγώ την ίδια αντίληψη για όλα αυτά, παρακολουθώντας την ομάδα τηλεοπτικά τα προηγούμενα χρόνια και στα φιλικά φέτος στο Παγκρήτιο.

Η ομάδα διαθέτει νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Βρίσκεται σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο και αυτό είναι αποτέλεσμα της επιλογής των ποδοσφαιριστών όσον αφορά στην ποιότητά τους αγωνιστικά, αλλά και το ήθος τους και στην πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από τους προηγούμενους προπονητές, τον Νίκκι Παπαβασιλείου και τον Τάκη Γκώνια.

Τέτοιες συνθήκες είναι ευχάριστες για τον οποιοδήποτε προπονητή και τέτοια φιλοσοφία να δουλέψει. Αγάπη και όρεξη για δουλειά υπάρχει, διάθεση και δίψα για διακρίσεις είναι δεδομένη. Υπάρχουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και μεγάλη πίστη σε αυτούς, οπότε θέλουμε και ευελπιστούμε μέσα από τη δουλειά μας να προσφέρουμε ένα κομμάτι εξέλιξης, ώστε να έχουμε πάλι μια χρονιά με επιτυχίες, που θα ευχαριστηθούμε όλοι.

Δεν μένει κάτι άλλο αρχής γενομένης από σήμερα, να γνωριστώ και να με γνωρίσουν τα παιδιά όσο γίνεται καλύτερα για να μπορέσουμε να εμφανιστούμε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σ' ένα πρωτάθλημα που θεωρώ ότι θα είναι πιο ποιοτικό και πιο ανταγωνιστικό των προηγούμενων ετών, αν αναλογιστούμε ότι στις 12 ομάδες έχουν προστεθεί και τρεις από τη Super League. Να έχουμε την υγεία μας και να έχουμε μία ευχάριστη ποδοσφαιρική χρονιά για την ομάδα μας.

Τα παιχνίδια που είδα εγώ νομίζω ότι είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τον οποιονδήποτε προπονητή. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι πλήρης στο ρόστερ. Βλέποντας από την κερκίδα διαπίστωσα ότι αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο για έναν προπονητή, γιατί όλα τα παιδιά πλέον υποστηρίζουν το παιχνίδι του Εργοτέλη σε πάρα πολύ καλό βαθμό».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα