Χριστοβασίλης στο gazzetta.gr: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στη μεγάλη κατηγορία»

Θοδωρής Βασίλης
Χριστοβασίλης στο gazzetta.gr: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στη μεγάλη κατηγορία»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου» αναφέρθηκε στη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος και στα μεταγραφικά της ομάδας

Το σύνθημα για επιστροφή του ΠΑΣ Γιάννινα στη μεγάλη κατηγορία έδωσε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μέσω του gazzetta.gr, μετά τη σημερινή κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2. «Ηταν δύσκολη κλήρωση, η οποία όμως έχει δύο όψεις. Αντιμετωπίζουμε όλους τους διεκδικητές της ανόδου εκτός έδρας μέχρι και την 6η αγωνιστική. Καταλαβαίνει κανείς πως αν είναι καλά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια αυτά τότε από νωρίς θα έχουμε βάλει τις βάσεις, ώστε ο ΠΑΣ Γιάννινα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην μεγάλη κατηγορία», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Και μετά αναφέρθηκε αν αλλάζει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, με αφορμή το δύσκολο ξεκίνημα. «Οχι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει για έναν σέντερ φορ για να κλείσει το ρόστερ του. Κοιτάμε σε συνεργασία με τον προπονητή κάποιες περιπτώσεις για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ενώ υπάρχουν και οι ελεύθεροι μετά την λήξη της μεταγραφικής περιόδου», ήταν τα λόγια του.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα