Παπαβασιλείου: «Μεγαλύτερη ποιότητα φέτος»

Gazzetta team
Παπαβασιλείου: «Μεγαλύτερη ποιότητα φέτος»

bet365

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου τόνισε πως ο Εργοτέλης της νέας σεζόν θα έχει περισσότερη ποιότητα από πέρσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τους προπονητές. Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για εμάς, γιατί αρχίσαμε την προετοιμασία πριν τέσσερις εβδομάδες και τώρα μας βγαίνει πάρα πολύ κούραση. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ σκληρά όλες αυτές τις εβδομάδες. Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Μια ομάδα που είναι έτοιμη ν αρχίσει το πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεστε ότι ο βαθμός δυσκολίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος.

Είχαμε ένα πολύ καλό 20λεπτο, είχαμε φρεσκάδα. Τα τελευταία 20 - 25 λεπτά χάσαμε το παιχνίδι μας. Ο αντίπαλος κέρδισε μέτρα, κυκλοφόρησε, μας δημιούργησε προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Και τα νέα παιδιά και όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Αντιδράσαμε, είχαμε προϋποθέσεις, ευκαιρίες και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είχαμε το παιχνίδι μας. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με όλους τους αντιπάλους ανεξάρτητα κατηγορίας. Το είδατε και πέρυσι στα παιχνίδια του Κυπέλλου. Η φιλοσοφία που έχουμε, ο τρόπος που σκεφτόμαστε, είναι πάντα εκεί.

Έχουμε νέα παιδιά. Και οι πέντε είναι παίκτες που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Απλά θα χρειαστούν χρόνο να μπουν στην φιλοσοφία μας, ν’ αντιληφθούν το πρωτάθλημα. Όταν έρχεσαι από το εξωτερικό, από άλλο πρωτάθλημα χρειάζεσαι πάντα χρόνο. Είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε και να εγκλιματιστούν και να καταλάβουν ακριβώς τι θέλουμε και ποιες είναι οι απαιτήσεις. Θέλω να ευχηθώ στον ΟΦΗ μια καλή χρονιά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ποιότητα. Διαφορετική από πέρυσι. Προσπαθεί να παίξει. Ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα να κάνει μια καλή χρονιά».

Αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα:

«Όχι, δεν είναι η στιγμή για εμάς να πούμε ότι αυτή είναι η 11άδα. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι έχουμε πολλά παιδιά που συναγωνίζονται σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα ν' αλλάξω πράγματα. Η δουλειά που έγινε πέρυσι έχει ανεβάσει επίπεδο και στα νέα παιδιά που πέρυσι δεν μπορούσαν να συναγωνιστούν. Φέτος το επίπεδο είναι διαφορετικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι έχουμε πολλά παιδιά που είναι σίγουροι ότι θα αρχίσουν τη χρονιά. Θα πρέπει να δούμε μέσα από τα παιχνίδια, μέσα από φιλικά και, βέβαια, ο καλύτερος θα παίζει».

Η ομάδα έχει μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με την περσινή σεζόν;

«Ναι, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Έχουμε πάρει πέντε νέα παιδιά που είναι πολύ καλοί παίκτες. Έχουμε ακόμα τη δυνατότητα να κάνουμε μια, δυο κινήσεις που θεωρώ ότι θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Περιμένουμε του Τσέλιου που ήταν για εμάς ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης. Ξέρει τι παίζουμε, είναι παιδί που θα το περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι ένα θέμα που εξαρτάται από την ΑΕΚ. Τον θέλουμε πολύ και το παλεύουμε».

Για το εάν υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ, καθώς και για το τι συμβαίνει με τον Ιατρούδη:

«Αποχωρήσεις θα γίνουν εάν γίνουν κάποιες προσθήκες. Εξαρτάται και σε ποιες θέσεις. Όσον αφορά το θέμα του Ιατρούδη, το καλοκαίρι είχε ένα σπάσιμο στα πλευρά, έκατσε δύο μήνες. Από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσω να τον υπολογίζω και θα είναι σε κανονικούς ρυθμούς όχι μόνο προπόνησης και παιχνιδιού».

Θ' αλλάξει κάτι στο μεταγραφικό πλάνο αν φύγει ο Έφορντ ή ο Ιατρούδης;

«Σαφώς. Δεν ξέρουμε τι γίνεται μ' αυτά τα δύο παιδιά. Αν ο Γιάννης ή ο Τζο έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία να πάνε σε μια ομάδα, σε διαφορετικό επίπεδο εμείς δεν μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο. Αυτή είναι και η φιλοσοφία της ομάδος. Αν φύγει κάποιο από αυτά τα δυο παιδιά σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθούμε, γιατί και ο Τζο και ο Ιατρούδης είναι σημαντικοί παίκτες για εμάς».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα