Super League 2: «Ανεβαίνουν 2, πέφτουν 2»

Gazzetta team
Super League 2: «Ανεβαίνουν 2, πέφτουν 2»

bet365

Η δεύτερη κατηγορία εξέφρασε τις... προθέσεις της για τη νέα σεζόν και αναμένεται νέος γύρος «κόντρας» με τη Super League 1

Για τις 15 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η σέντρα της Super League 2 μετά το σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής, όπου αποφασίστηκε και ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, όπου θέλουν να ανέβουν 2 και ισάριθμοι να υποβιβαστούν στη Football League, μέσω playoffs (1-6) και playouts (7-12) που θα διοργανωθούν (διπλοί αγώνες, όλοι με όλους).

Η τελική προκήρυξη της κατηγορίας θα αποσταλεί στην ΕΠΟ μετά από νέο Δ.Σ. που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου, ενώ μέχρι τότε αναμένεται αντιπροσωπεία της να συναντηθεί με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Τα παραπάνω θα «τρέξουν», εφόσον τηρηθούν οι δεσμεύσεις για τα τηλεοπτικά, αλλά υπάρχει ένα... θέμα. Η Super League 1 στη δική της προκήρυξη θα εισάγει τον απευθείας υποβιβασμό του τελευταίου και μπαράζ μεταξύ του 13ου και του 2ου της Super League 2, κάτι που ενδέχεται να επιφέρει «κόντρα» μεταξύ των δύο κατηγοριών. Τον τελευταίο λόγο πάντως θα έχει η ΕΠΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

«Κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Η έναρξη του Πρωταθλήματος 2019-2020 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2019. Θα διεξαχθεί με πλέι οφ και πλέι άουτ, όπου θα προβιβάζονται στη Super League 1 δυο (2) ομάδες και θα υποβιβάζονται στη Football League ισάριθμες. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς. Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα της αναδιάρθρωσης.

2) Στις 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 14.00 θα πραγματοποιηθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο μεταξύ άλλων θα εγκρίνει την Προκήρυξη Πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 καθώς και του Πρωταθλήματος Νέων Κ19, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα