Super League 2: «Αν δεν τηρηθεί η συμφωνία με την ΕΡΤ, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα!»

Gazzetta team
Super League 2: «Αν δεν τηρηθεί η συμφωνία με την ΕΡΤ, δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα!»

bet365

Σε συζήτηση σχετικά με το να μην ξεκινήσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20 προχώρησαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας (24/06) οι ομάδες της Super League 2, αφού δεν λαμβάνουν ενημέρωση σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα χρήματα που οφείλει να τους καταβάλει η ΕΡΤ.

Θέμα με το... καλημέρα αντιμετωπίζει η δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, όπως προέκυψε μετά την αναδιάρθρωση.

Η ΕΡΤ και η κυβέρνηση δεν έχουν αντιδράσει επίσημα στα αιτήματα των διοργανώτριων αρχών, όπως η Super League 2, αλλά και ομάδων, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με τα χρήματα που θα καταβάλει η πρώτη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων, όπως έχει συμφωνηθεί. Αυτό έχει «γεννήσει» ανησυχία στις τάξεις των συλλόγων, που συζήτησαν το ενδεχόμενο να μην ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, αν δεν λάβουν διαβεβαιώσεις ότι θα τηρηθεί το συμβόλαιο.

Έτσι η σέντρα για τη σεζόν 2019/20 είναι αμφίβολη, ενώ οι εκλογές «θολώνουν» το τοπίο και ουδείς μπορεί να προβλέψει τα δεδομένα που θα διαμορφωθούν, αν προκύψει κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που δεν δεσμεύεται από τη συμφωνία που συνόδεψε την αναδιάρθρωση.

Στη σύσκεψη του Δ.Σ βρέθηκε και ο Πετρ Φούσεκ που εκ μέρους της FIFA και με το ρόλο του υπερσυμβούλου της ΕΠΟ άκουσε τα παράπονα των ομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα