Ζησόπουλος-Τσαμπούρης: Βίοι παράλληλοι

Γιώργος Ντυμένος
Ζησόπουλος-Τσαμπούρης: Βίοι παράλληλοι

bet365

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στον Λεβαδειακό επέστρεψαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στις πρώην, πριν των Βοιωτών, ομάδες τους, κάτι που... λέει πολλά για το πως συμπεριφέρονται εντός αλλά και εκτός γηπέδου

Περού - Βραζιλία με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Λένε πως ο δολοφόνος γυρνά πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Βέβαια η μπάλα δεν λογίζεται ως ανάλογος χώρος, αλλά ποιητική αδεία ας χρησιμοποιήσουμε την παραπάνω έκφραση για την ιστορία που θα σας πούμε. Πριν από λίγες ώρες ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Ζησόπουλου, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε την Πέμπτη η Νέα Σαλαμίνα για χάρη του Σάββα Τσαμπούρη.

Πρόκειται για δύο πρώην συμπαίκτες, φίλοι μάλιστα, που ήταν βασικοί πέρσι στον Λεβαδειακό και αμφότεροι επέστρεψαν στις πρώην, πριν τους Βοιωτούς, ομάδες τους. Αυτόματα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος, τρόπο τινά, πως οι περιπτώσεις τους πάνε... κόντρα στη λογική.

*Είθισται όταν μία ομάδα υποβιβάζεται οι παίκτες της να «χάνουν», ας μας επιτρέπετε η έκφραση, χρηματιστηριακή αξία. Στην προκειμένη περίπτωση δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αφού είχαμε deal πριν καν φύγει ο Ιούνιος.

*Μάλιστα τόσο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» όσο και οι «ερυθρόλευκοι» της Κύπρου έχουν υψηλούς στόχους για την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει πως συνεχίζουν σε υψηλό επίπεδο και σε επαγγελματικά στάνταρ. Σε απλά ελληνικά, ναι οκ έκλεισαν νωρίς, αλλά θα μπορούσαν να είχαν πάει στο τοπικό. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

*Επέστρεψαν λοιπόν στις πρώην ομάδες τους χωρίς μάλιστα, πολύ σημαντικό αυτό, να έχει μεσολαβήσει αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Αρα και οι δύο, «φωνάζει» αυτό, όταν αποχώρησαν από Ριζούπολη και Αμμόχωστο αντίστοιχα συνέβη με καλό τρόπο, δείγμα και του χαρακτήρα τους.

*Θα αναρωτηθεί κάποιος, και εύλογα, αν ήταν βασικοί στο προηγούμενο πέρασμά τους, αφού μπορεί να παρατηρηθεί το φαινόμενο πως είχαν ρόλο «ρεζέρβας» και αυτόματα, το κενό τους δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικό. Ο μεν Τσαμπούρης είχε τη σεζόν 2016/17 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (όλες βασικός), 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ το τέρμα που πέτυχε στις 22 Οκτωβρίου του 2016 κόντρα στην Ομόνοια, αναδείχθηκε ως το κορυφαίο της χρονιάς στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο δε Ζησόπουλος στο δεύτερο μισό του 2017/18 που ήταν στον Απόλλωνα έπαιξε σε 13 παιχνίδια (13Χ90') και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην τότε «αντεπίθεση» για την παραμονή του στη Super League. Αρα έφυγαν ως ελεύθεροι και «κολώνες».

Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως ακόμη και σε ομάδες που πέφτουν κατηγορία μπορεί κάποιος να βρει πολύ καλές περιπτώσεις παικτών (δεν ευθύνονται πάντα εκείνοι για τον υποβιβασμό ή έστω σε πολύ μεγάλο βαθμό) και ότι ένα ποδοσφαιρικό «διαζύγιο» δεν δύναται πάντα να χαρακτηριστεί... πολεμικό. Ολα είναι θέμα χαρακτήρα και χειρισμών.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα