Ρομαό, Φορτούνης και Πασιένσια βάζουν... δύσκολα σε Μπέντο

Ρομαό, Φορτούνης και Πασιένσια βάζουν... δύσκολα σε Μπέντο

Ρομαό, Φορτούνης και Πασιένσια βάζουν... δύσκολα σε Μπέντο

Ο Πασιένσια δείχνει φορτσάτος και πως αξίζει άμεσα ευκαιρίες στο πρωτάθλημα, ο Ρομαό έχει ανέβει αισθητά, όπως φάνηκε και στο φιλικό με Απόλλωνα και ενώ πάντα υπάρχει ο Φορτούνης.

Ο Μπέντο είχε την δυνατότητα να τσεκάρει με Απόλλωνα κυρίως τους Χουτεσιώτη, Βούρο, Νικολάου, Σιόβα, Τσιμίκα, Ρομαό, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Μανθάτη και Πασιένσια σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Φυσικά και ο Πασιένσια ξεχώρισε για τα καλά και τον προβλημάτισε ευχάριστα. Δεν ήταν μόνο τα δύο του τέρματα. Ήταν και η κίνησή του με ή χωρίς την μπάλα, οι προοπτικές του και το ταλέντο του και γενικά όλα τα θετικά στοιχεία που έδειξε στον Ρέντη και το συγκεκριμένο φιλικό.

Ο 22χρονος επιθετικός ήταν μέσα σε πολλές φάσεις. Έπαιξε και με πλάτη ενώ όποτε δεχόταν πρέσινγκ ή συνεχή μαρκαρίσματα έβγαζε την μπάλα στα πλάγια. Τραβούσε πάνω του παίκτες και επεδίωκε διαρκώς να ανοίγει την αντίπαλη άμυνα. Δεν φάνηκε μόνο ουσιαστικός στις τελικές αλλά πως είναι ένας παίκτης που βλέπει γήπεδο και έχει γρήγορη σκέψη αλλά και αντίδραση. Επίσης που έχει καλά πόδια και δεν... πουλάει την μπάλα. 
 
Καλά τα δείγματα και τον Ρομαό που παρουσιάζει ανοδική πορεία. Εξάλλου ο Γάλλος είναι ένα... πολυεργαλείο. Παίζει και στο κέντρο και μπορεί να βοηθήσει και στα μετόπισθεν. Είχε καλή πρώτη επαφή με την μπάλα και έδειχνε σοβαρός, συγκροτημένος και πειθαρχημένος στο παιχνίδι του. Φυσικά υπάρχει και ο Φορτούνης την συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά και στα δύο γκολ του Πασιένσια. Βέβαια για τον Φορτούνη ο Μπέντο έχει βάλει ψηλά τον πήχη και εξακολουθεί να περιμένει σαφώς περισσότερα. 
 
Κάποιοι επιμένουν πως ο Φορτούνης πρέπει να... ανέβει και άλλο και να βγάλει ακόμα πιο μεγάλη όρεξη και να κάνει πιο πολύ προσπάθεια. Θα φανεί άμεσα αυτό. Η διαφορά βέβαια με τον Φορτούνη σε σχέση με άλλους παίκτες είναι πως αρκεί μία κίνησή του για να κάνει την διαφορά...
 
Δεν πρέπε να... ξεγράφει κανείς και τον Σάσα Ζντιέλαρ. Ο νεαρός Σέρβος και τρεξίματα και αντοχές έχει και... μαχητικός είναι και μπορεί να βοηθήσει για την συνέχεια. Σε αυτήν την φάση βέβαια ο Μπέντο περισσότερο προβληματίζεται για το πως θα... χωρέσει σε επόμενα ματς Φορτούνη, Πασιένσια και Ρομαό στο βασικό ερυθρόλευκο σχήμα. Ιδίως τον Πορτογάλο στράικερ...

Best of internet