Ρωγμώδες κάταγμα ο Ρέτσος, κάκωση ο Ντε Λα Μπέγια

Δημήτρης Τομαράς
Ρωγμώδες κάταγμα ο Ρέτσος, κάκωση ο Ντε Λα Μπέγια

bet365

Ο Ρέτσος τελικώς έπαθε την πιο μεγάλη ζημιά απ' όλους τους ερυθρόλευκους τραυματίες με ρωγμώδες κάταγμα πάνω από το φρύδι. Κάκωση ο Ντε Λα Μπέγια.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος θα προπονείται αλλά προφανώς δεν θα μπορεί να κάνει κεφαλιές ή κάποια άλλη σχετική άσκηση. Ο πιτσιρικάς θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου 2 εβδομάδες με αυτό το ρωγμώδες κάταγμα.

Κάκωση δαχτύλου δεξιού ποδιού ο Ντε Λα Μπέγια από την άλλη που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πρόκειται για παλιό χτύπημα από τα ματς με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, που επήλθε επιβάρυνση σε αυτό από το συνθετικό χόρτο του γηπέδου της Γιουνγκ Μποις.

Επανεμφανίστηκε στο Καυτανζόγλειο. Ο Ομάρ τέλος ανεβάζει ρυθμό και ξαναμπαίνει στην ομάδα. Για τον Μποτία δεν αναφέρθηκε κάτι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα