Παύλου, δεξί χέρι του Μαρινάκη (και) στην ΠΑΕ

Παύλου, δεξί χέρι του Μαρινάκη (και) στην ΠΑΕ

Ο Γιώργος Παύλου ήταν ένα άτομο που προοριζόταν για αντι-Βρέντζος από την περίοδο της αποχώρησης του Γρηγόρη Γεωργάτου. Οι λόγοι της επιλογής του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παύλου, δεξί χέρι του Μαρινάκη (και) στην ΠΑΕ

Η θητεία του Γιάννη Βρέντζου το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό δεν κρίθηκε επιτυχημένη (σ.σ. ιδίως μετά τον αποκλεισμό με την Χαποέλ Μπερ Σεβά), όπως και αρκετών στελεχών στην πειραϊκή ΠΑΕ. Επόμενο ήταν εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων και των αλλαγών να πληρώσει και αυτός το... μάρμαρο. Εξάλλου μιλάμε για τον άνθρωπο που έπαιρνε τις πλέον βασικές και σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της "Θρύλος Α.Ε.", Γιώργος Παύλου, είναι ο άνθρωπος που θα πάρει πάνω του το οικονομικό τουλάχιστον σκέλος σε σχέση με τις αρμοδιότητες του Βρέντζου. Η άκρως πετυχημένη του θητεία σε επίπεδο Ακαδημιών και υποδομών, η μεθοδικότητα και η οργάνωση που τον διακατέχει, η πλήρης εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το γεγονός πως μετά τον πρώην πλέον διευθύνοντα σύμβουλο των Πειραιωτών ήταν αυτός που εκτιμούσε περισσότερο από κάθε άλλον είναι καίρια στοιχεία. Είχαν εξαιρετική συνεργασία και αλληλοεκτίμηση. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Μαρινάκη να ετοιμάζει την εποχή Παύλου από την περίοδο που είχε φύγει ο Γρηγόρης Γεωργάτος από την πειραϊκή ΠΑΕ. Δηλαδή αρκετό καιρό τώρα.

Μετά την πλέον ηχηρή αποτυχία των πρωταθλητών Ελλάδας πολλά στελέχη της ΠΑΕ έμειναν στην ίδια... τάξη. Οι... εξετάσεις που του περνούσε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τους έφεραν εκτός ομάδας. Με τον Παύλου ο κ. Μαρινάκης θεωρεί πως θα υπάρξει πολύ πιο καλό οργανόγραμμα στην ομάδα και σαφώς πιο σωστό πλάνο για να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά για τη νέα περίοδο.

Best of internet