Ράσταβατς: «Πριν δύο μήνες χαμηλά, τώρα εξάδα»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Πριν δύο μήνες χαμηλά, τώρα εξάδα»

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε στην ανοδική πορεία που διαγράφουν το τελευταίο διάστημα οι Αρκάδες
Στην ανοδική πορεία που διαγράφει ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά την αποψινή νίκη των Αρκάδων στον Βόλο. «Από την στιγμή που οι δυο ομάδες ήταν στην ίδια θέση ήταν μια ευκαιρία για εμάς να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι. Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι στην τελική πάσα αλλά και στις μονομαχίες. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε αυτούς τους τομείς θα είχαμε πάρει το παιχνίδι νωρίτερα. Πριν δυο μήνες ήμασταν χαμηλά, πλέον βρισκόμαστε στην εξάδα. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για το επίπεδο ποδοσφαίρου που έχουν φτάσει να παίζουν. Ξεχωριστή μνεία θέλω να κάνω στους φιλάθλους που έκαναν αυτό το μακρινό ταξίδι σήμερα και κάθε φορά μας βοηθούν και περισσότερο. Τους ευχαριστώ προκαταβολικά για την παρουσία τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε ποιο πιστεύει πως είναι το όριο για την εξάδα. «Θα περιμένουμε το παιχνίδι του ΟΦΗ και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα