Βαγιαννίδης: «Πρώτος στόχος να μείνω στον Παναθηναϊκό, είναι το σπίτι μου»

Gazzetta team
Βαγιαννίδης: «Πρώτος στόχος να μείνω στον Παναθηναϊκό, είναι το σπίτι μου»

bet365

Πως και πως περίμενε το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαγιαννίδης με τον 19χρονο να το πραγματοποιεί ιδανικά σκοράροντας κόντρα στον Παναιτωλικό και στην συνέχεια να αναφέρει πως πρώτος στόχος του είναι να μείνει στους «πράσινους».

Πριν καν προλάβει να παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, το όνομά του Γιώργου Βαγιαννίδη είχε αρχίσει να ακούγεται. Ο λόγος ήταν οι φήμες για μεταγραφή καθώς τον 19χρονο μπακ-χαφ τον κοιτούσαν και συνεχίζουν να τον κοιτούν πολλές ομάδες. Σήμερα Κυριακή ο νεαρός ποδοσφαιριστής όχι απλά πραγματοποίησε το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά κατάφερε να σκοράρει ανοίγοντας το σκορ στο 3-1 των «πρασίνων».

Ο Βαγιαννίδης μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε πως περίμενε πως και πως το ντεμπούτο του και επισήμανε πως πρώτος του στόχος είναι να παραμείνει στους «πράσινους». Αναλυτικά ο νεαρός ποδοσφαιριστής ανέφερε: «Περίμενα πολλά χρόνια να κάνω το ντεμπούτο μου. Έπαιξα τον Δεκέμβριο έπαιξα και στο Πρωτάθλημα. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Ήταν ωραίο ντεμπούτο, το χάρηκα. Αυτό».

Για το αν φανταζόταν ντεμπούτο με γκολ: «Όχι. Μου το είπε ένας συμπαίκτης μου αλλά δεν το περίμενα! Όλα γίνονται. Η φυσική μου θέση είναι δεξί μπακ, αλλά όπου με βάλει ο προπονητής θα παίξω».

Για το πώς βίωσε το ματς: «Στην αρχή ήμουν λίγο τρακαρισμένος λογικό είναι. Όσο περνούσε η ώρα πάταγα καλύτερα ήρθε και το γκολ και βοήθησε. Ήμουν συγκεντρωμένος στο στόχο είχα οδηγίες και προσπάθησα να τις ακολουθήσω. Χτύπησε γρήγορα η καρδιά μου όταν έμαθα πως θα είμαι στην ενδεκάδα. Ξαφνιάστηκα»!

Για το χαμόγελό του μόλις σκόραρε: «Δεν το συνειδητοποίησα. Δεν το είχα καταλάβει. Προσπάθησα να το ξεχάσω. Στα αποδυτήρια το κατάλαβα! Χαίρομαι πολύ, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»!

Για την οικογένειά του που ήταν στην εξέδρα: «Ναι όλοι πάνω ήταν. Πάντα είναι δίπλα μου χαίρομαι που ήταν εκεί. Πριν το ματς είχα μήνυμα απ’ τη μαμά μου, να μπω να το χαρώ».

Για την εμφάνισή του: «Προσπάθησα να γίνω χρήσιμος στην ομάδα αμυντικά και επιθετικά».

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Όσο να’ ναι όλους μας επηρεάζει. Προσπαθώ να το κρατήσω πίσω στο μυαλό μου. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να είμαι προσηλωμένος μόνο στην ομάδα. Δε με εξιτάρει η προοπτική του εξωτερικού, απλά προσπαθώ να δείξω την δουλειά που έχω κάνει. Δε με ενδιαφέρει ποιος με παρακολουθώ προσπαθώ να κάνω το παν. Απ’ την αρχή της περιπέτειας αυτής ο πρώτος στόχος ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι το σπίτι μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω πραγματικά. Δεν ξέρω, είναι όλα ανάλογα τη στιγμή, τι ευκαιρία θα μου δοθεί. Κοιτάω μόνο το μέλλον μου εδώ, τα υπόλοιπα θα έρθουν. Οι γονείς μου και ο μάνατζερ μου ασχολούνται».

Για το πότε θα υπάρξουν εξελίξεις: «Ελπίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία. Προσπαθώ να το τελειώσω. Να ξέρω για εμένα, να ξέρει και η ομάδα».

Για το ματς: «Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πέρασε η ώρα, ήρθε το γκολ, μας έφυγε και το άγχος. Καλή εμφάνιση, θα μπορούσαμε να μη δεχτούμε το γκολ. Ακριβώς μετά τον αποκλεισμό απ’ το Κύπελλο βάλαμε νέους στόχους. Πάντα θα έχουμε κίνητρο και θα προσπαθούμε να το πετύχουμε».

Για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στους γονείς και τον αδερφό μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα