Ντέλετιτς: «Ευκαιρία να μπούμε στην εξάδα»

Gazzetta team
Ντέλετιτς: «Ευκαιρία να μπούμε στην εξάδα»

bet365

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έδωσε το... σύνθημα ενόψει των δύο αγώνων που απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας
Ο «χρυσός σκόρερ» του Αστέρα Τρίπολης στον Βόλο ήταν απόψε ο Ντέλετιτς. «Το σημαντικότερο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Ξέραμε ότι άμα θέλουμε να μπούμε στην εξάδα, θα έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Ημασταν καλύτεροι από τον Βόλο και δικαιούμασταν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή της μπάλας και κάποιες ευκαιρίες. Χρειαζόμαστε λίγο ηρεμία στο τέλος. Ο Βόλος ήθελε κι αυτός της νίκη, πήρε χώρο. Σε μία κόντρα επίθεση όμως, μετά από ωραία πάσα του Χαουρέγκι έβαλα το γκολ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι. Εχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας και νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία για να μπούμε στην εξάδα», είπε αρχικά ο Σέρβος εξτρέμ στη NOVA.
Και μετά αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί. «Σίγουρα είναι καλύτερη η ψυχολογία. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Θα δούμε. Παίζουμε στην έδρα μας αυτή είναι η ευκαιρία μας. Αμα παίζουμε όπως σήμερα σίγουρα μπορούμε να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα