Χασάν: Ο Αιγύπτιος δίνει αποστομωτικές απαντήσεις και δεν έγινε Μιραλάς στο come back του

Δημήτρης Τομαράς
Χασάν: Ο Αιγύπτιος δίνει αποστομωτικές απαντήσεις και δεν έγινε Μιραλάς στο come back του

bet365

Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός έχει μπει... φουριόζος στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό και συνιστά από τις πλέον ευχάριστες αγωνιστικές ειδήσεις για τον Πέδρο Μαρτίνς! Ο... αμφιβολίες και οι συγκρίσεις με άλλες επιστροφές, όπως του Μιραλάς.

Άρης - ΑΕΚ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Δεδομένα το πρώτο γκολ του Φορτούνη μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό τραυματισμό του, τα δύο γκολ του Ελ Αραμπί και το ρεκόρ των ασίστ από τον Βαλμπουενά δέσποσαν στον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πανιώνιο και το εύκολο 4-0. Πίσω από τα... φώτα όμως και τα μεγάλα και δυνατά ονόματα και βαριά... χαρτιά της ομάδας του Μαρτίνς υπάρχει ο Αιγύπτιος στράικερ, Αχμέντ Χασάν. Μία επιστροφή που αμφισβητήθηκε. Ένας παίκτης που βρέθηκε στο... στόχαστρο διότι θεωρήθηκε πως παρά το γεγονός ότι τον ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα προσφέρει ή θα δώσει τα αναμενόμενα ή ότι είχε ανάγκη ο σύλλογος σε αυτήν την φάση. Υπήρχαν αμφιβολίες και ότι μπορεί ακόμα και να ήταν μία επιστροφή αλά Μιραλάς, με τον Βέλγο να μην καταφέρνει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην επιστροφή του στο Λιμάνι. Σε τέτοιες περιπτώσεις εξάλλου πάντα γίνονται συγκρίσεις σε σχέση με άλλα come back.

Ο Μιραλάς είχε γυρίσει στους Πειραιώτες στο 2ο μισό της σεζόν 2017-2018 και δεν μπόρεσε να συμβάλλει σύμφωνα με την αξία και την ποιότητά του τότε, καθώς ο πήχης ήταν δικαιολογημένα πολύ ψηλά για έναν παίκτη σαν και εκείνον, που είχε δώσει πολλά στον Ολυμπιακό στο παρελθόν. Μάλιστα ο δανεισμός του είχε τερματιστεί νωρίτερα σε μία χρονιά που πήρε πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Ο Χασάν από την άλλη είχε φύγει από τον Ολυμπιακό όχι γιατί οι άνθρωποι του συλλόγου δεν τον ήθελαν αλλά κυρίως διότι η Μπράγκα έφτασε να ζητάει για αγορά του ένα ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν, ο δανεισμός ήταν εφικτός και μαζί και η επιστροφή του και ενώ η απόκτησή του το καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο εύκολη από οικονομικής πλευράς και όχι μόνο. Ο Χασάν, που σκόραρε και με τον Πανιώνιο, έφτασε αισίως στα τρία συνεχόμενα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο που σκοράρει.

Βρήκε το γκολ στο Περιστέρι με το πολύτιμο 0-1 στην Λίγκα, είχε τέρμα στο 3-2 με την Λαμία στην πρόκριση στο Κύπελλο και σκόραρε και με τον Πανιώνιο. Ο Χασάν πλέον σε 3 αγώνες στο πρωτάθλημα και 141 λεπτά έχει 2 γκολ. Συνολικά όμως κάνει γεμάτες εμφανίσεις στους Πειραιώτες. Τρέχει, πιέζει πολύ, φτιάχνει ακόμα και φάσεις για τους συμπαίκτες του και φυσικά σκοράρει.

Ο Χασάν εν ολίγοις:

- Στο ματς με τον Ατρόμητο σκοράρει σχεδόν στις καθυστερήσεις με κεφαλιά δίνοντας πολύτιμη νίκη

- Στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία κάνει στο 60' το 1-1 και έτσι ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση

- Στον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι ο παίκτης που κάνει το 1-0 και έτσι γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι

- Και στα τρία γκολ του φέτος με τον Ολυμπιακό στο come back του δημιουργός ήταν ο Βαλμπουενά. Τα δύο ήταν με κεφαλιά και κόντρα στον Πανιώνιο με πολύ ωραία κίνηση και σουτ.

- Με τον Ολυμπιακό έχει φτάσει σε 37 αγώνες τα 18 γκολ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα