Ξάνθη - Λαμία 0-0

Δημήτρης Τομαράς
Ξάνθη - Λαμία 0-0

bet365

Ξάνθη και Λαμία επιδόθηκαν σε... μονομαχία χαμένων ευκαιριών, αλλά γκολ δεν βρήκαν και έτσι το 0-0... σφράγισε τις προσπάθειες τους στα Πηγάδια. Δοκάρι στο 86' ο Τζουρίτσκοβιτς για τους γηπεδούχους.
Ξάνθη και Λαμία είχαν χαμένες ευκαιρίες και ειδικά στο 2ο μέρος, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους για τις δύο ομάδες στα Πηγάδια. Δοκάρι από τον Τζουρίτσκοβιτς προς το τέλος του ματς.
ΜΕ 4-4-2 Η ΞΑΝΘΗ, ΜΕ 4-2-3-1 Η ΛΑΜΙΑ
Η Ξάνθη ξεκίνησε το ματς με διάταξη 4-4-2, έχοντας τους Φοσέ και Κάστρο στην γραμμή κρούσης της. Η Λαμία είχε το 4-2-3-1 με τον Καραμάνο φορ και δεκάρι τον Δημούτσο.
Η ΞΑΝΘΗ ΠΙΕΣΕ, Η ΛΑΜΙΑ ΑΝΤΕΞΕ...
Στο α' μέρος του αγώνα η Ξάνθη πίεσε και έβγαλε ορισμένες φάσεις αλλά την πολύ μεγάλη ευκαιρία δεν την είχε. Επίσης η Λαμία ήταν ξανά στημένη καλά αμυντικά και τακτικά και άντεξε στην πίεση των Ακριτών. Έτσι έκλεισε στο 0-0 το α' μέρος.
ΑΝΩΤΕΡΗ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΞΑΝΘΗ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ
Στην επανάληψη η Λαμία ανέβασε στροφές και είχε πιο καλή επιθετικά εικόνα από την Ξάνθη. Έχασε και μεγάλες φάσεις όπως το τετ α τετ του Βιγιάλμπα στο 56' και στο 57' ο Ασίγκμπα έκανε κεφαλιά άουτ σε εξαιρετική θέση και με τον Αμπάντ να είναι ουσιαστικά εκτός εστίας. Επίσης και στο 74' έφτασε κοντά στο 0-1 η Λαμία με δύο διαδοχικά σουτ. Στην συνέχεια είχε φάση με τετ α τετ και ο Σάλιακας. Στο 86' η Ξάνθη είχε δοκάρι από σουτ του Τζουρίτκσοβιτς. Οι Ακρίτες πίεσαν παραπάνω προς το τέλος αλλά δεν κατάφεραν κάτι.
MVP: Στο α' μέρος (κυρίως) ο Θεοδωρόπουλος κράτησε όπου χρειάστηκε το μηδέν για την ομάδα του.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Η άμυνα της Λαμίας τακτικά και από κάθε άποψη.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Βιγιάλμπα και Σάλιακας. Παίκτες που έχασαν τετ α τετ και μεγάλες ευκαιρίες για το 0-1.
Η ΓΚΑΦΑ: Αναμφίβολα στα μεγάλα χαμένα τετ α τετ της Λαμίας.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν είχε το μεγάλο λάθος ή πολύ σοβαρά θέματα η διαιτησία. Ίσως κάποια μικρά προβλήματα σε φάουλ και το πειθαρχικό σκέλος. Στην μία φάση που έχει ζητήσει πέναλτι η Ξάνθη το ριπλέι δεν δείχνει ξεκάθαρη παράβαση αλλά περισσότερο ότι ο Στάρτζεον πάει να το κερδίσει με εντυπωσιακή πτώση.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Φάσεις είχαν και οι δύο ομάδες ιδίως στο 2ο μέρος. Όμως από ουσία μηδέν και έτσι ήρθε και το τελικό 0-0.
Ξάνθη: Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Τεσέϊρα Εντουάρντο (78' Ντε Αμορίμ), Φοσέ (53' λ.τρ. Τζουρίτσκοβιτς), Σόσα, Καμαρά (73' Κοβάτσεβιτς), Κασάδο, Καρασαλίδης, Μουλέν, Στάρτζεον και Κάστρο.
Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βιγιάλμπα (65' Σάλιακας), Μπεχαράνο, Δημούτσος (81' Ντελ Πίνο), Νιασέ, Καραμάνος και Βασιλόγιαννης (87' Σασί).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα