Στην FIFA ο Γεραπετρίτης, τις επόμενες μέρες συνάντηση με Ινφαντίνο!

Gazzetta team
Στην FIFA ο Γεραπετρίτης, τις επόμενες μέρες συνάντηση με Ινφαντίνο!

bet365

Στην Ελβετία και την έδρα της FIFA βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από την Νιόν και την UEFA, στην Γενεύη και την FIFA. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε με ανώτερα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αλλά όχι με τον πρόεδρο Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος απουσιάζει.

Βεβαίως, οι συζητήσεις για το ποδοσφαιρικό Μνημόνιο έχουν ξεκινήσει και με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, με τον κύριο Ινφαντίνο σε χθεσινή του συνέντευξη να αφήνει ανοιχτό το περιθώριο στήριξης της Αθήνας, εφόσον υπάρχει αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γιώργος Γεραπετρίτης τις επόμενες μέρες κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί ξανά στην Ελβετία, καθώς αναμένεται να κλειστεί ραντεβού με τον πρόεδρο της FIFA, Tζιάνι Ινφαντίνο.

Κατάληξη των διεργασιών θα είναι η έλευση του Ινφαντίνο στην Αθήνα, όταν έρθει η ώρα για τις υπογραφές για το Μνημόνιο, ενώ χθες κλείδωσε η έλευση του προέδρου της UEFA Αλεξάντερ Τσεφεριν.

Πηγή: Reader.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα