ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Κρέσπο!

ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Κρέσπο!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στο χειρουργείο ο Κρέσπο!

bet365

Τα μαντάτα από την Βαρκελώνη δεν ήταν καλά για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που τις επόμενες ώρες πρόκειται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, που βρέθηκε από τις προηγούμενες ημέρες στην Βαρκελώνη, εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. Μάλιστα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ, το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου, Μάκη Παπασούλη.

Το σοκ είναι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους του, καθώς στο πιο κομβικό σημείο της χρονιάς ενόψει των αγώνων στο Κύπελλο, αλλά και των πλέι οφ στο πρωτάθλημα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του βασικού στυλοβάτη της άμυνας και μάλιστα ενώ πλέον οι λύσεις από την αγορά των ελεύθερων είναι ελάχιστες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα