Στην Αθήνα ο Αραούχο (pics & vids)

Στην Αθήνα ο Αραούχο (pics & vids)

Γιώργος Τσακίρης
Στην Αθήνα ο Αραούχο (pics & vids)

bet365

Λίγο μετά τις 13.30 ο Σέρχιο Αραούχο έφτασε στην Αθήνα. «Αισθάνομαι σαν να έρχομαι για πρώτη φορά», ήταν η πρώτη ατάκα του Αργεντινού.

Βαλένθια - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Σέρχιο Αραούχο είναι εδώ. Ο Αργεντινός παικταράς λίγο μετά τις 13.30 πάτησε το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του μόλις είδε τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του «Αισθάνομαι σαν να έρχομαι για πρώτη φορά. Νιώθω το ίδιο ρίγος».

Την ίδια ώρα 250 φίλοι της Ενωσης είχαν στήσει το δικό τους πάρτι περιμένοντας τον «Τσίνο» να βγει φωνάζοντας ρυθμικά του όνομα του. Λίγο πριν τις 14.00 ο Αραούχο έκανε την εμφάνισή του και η αποθέωση αρχίζει.

Οι οπαδοί έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο με τον Αραούχο να τραβάει σε βίντεο τις μοναδικές αυτές στιγμές.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντινός άσος τόνισε πως επέστρεψε σπίτι του κι ελπίζει να μπει στην Αγιά Σοφιά. «Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι τρελός και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Μακάρι να παίξω στην Αγιά Σοφιά, θα κάνω το καλύτερο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για το Ιατρικό Κέντρο και τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει την υποδοχή που του είχαν επιφυλάξει οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί και όπως έλεγε μέσα στο βανάκι από το αεροδρόμιο για το Ιατρικό: «Πως γίνεται αυτός ο κόσμος να είναι τόσο τρελός. Τι τρέλα είναι αυτή. Μου φαίνεται σαν ψέμα».

Είναι εδώ! #aekfc#aekfcseason2019_20#aekfamily#elchino#elchino_is_back

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα