Μαρούπα: «Ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός» (pic)

Gazzetta team
Μαρούπα: «Ο Αρκούδης ήρθε με έτοιμη, γραμμένη εισήγηση με τη λέξη υποβιβασμός» (pic)

bet365

Τι υποστήριξε δημόσια η Ειρήνη Μαρούπα για τον Ηλία Αρκούδη τον οποίο κατηγορεί ευθέως ότι προσήλθε στην εκδίκαση της ΕΕΑ με γραμμένη την εισήγηση του υποβιβασμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Εξακολουθεί να μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ των μελών της ΕΕΑ, που ξεκίνησε με ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ηλία Αρκούδη στις οποίες απάντησε η Ειρήνη Μαρούπα.

Σε διάλογο που είχε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook και απαντώντας σε μια από τις ερωτήσεις το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ειρήνη Μαρούπα, υποστήριξε ότι ο Ηλία Αρκούδης πήγε την περασμένη Δευτέρας στην συνεδρίαση της ΕΕΑ για το θέμα ΠΑΟΚ και Ξάνθης με γραμμένη εισήγηση, όπου υπήρχε η λέξη «υποβιβασμός»!

«Ναι είπε ΨΕΜΜΑΤΑ. Ήρθε με εισήγηση γραμμένη βάσει των οικονομικών στοιχείων και των δς με τις λέξεις ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ στο τέλος», έγραψε στην απάντηση της.

Δείτε το διάλογο της Ειρήνης Μαρούδας στο Facebook:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα