Μητσοτάκης και Τσίπρας για Μαρινάκη-Σαββίδη!

Gazzetta team
Μητσοτάκης και Τσίπρας για Μαρινάκη-Σαββίδη!

bet365

Η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα και για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε αναφορές και για τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη αλλά και στα media που είναι υπό την ιδιοκτησία τους!

Στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, σχετικά με τον χαρακτηρισμό «νταβατζήδες» τόνισε: «Κύριε Μητσοτάκη εσείς μιλάτε για νταβατζήδες; Να μας πείτε ποιοι είναι οι νταβατζήδες; Να πάρετε το λόγο και να το πείτε. Ποιοι είναι νταβατζήδες; Ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης; Ποιοι είναι τα φερέφωνα; Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΝΕ; Το κανάλι OPEN; Αυτά με την ΟΥΕΦΑ είναι από το 2016 γνωστά. Η ΟΥΕΦΑ είναι στην Ελλάδα για εποπτεία».

Απαντώντας στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε: «Ο κ. Μαρινάκης σας στήριξε με διθυραμβικά και κόκκινα πρωτοσέλιδα. Αλλά κάπου μετά δεν θα βρήκατε. Με τον κ. Σαββίδη πηγαίνατε αγκαλιά στην Θεσσαλονίκη και αυτός είπε ότι ο Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός. Αγκαλιά ήσασταν και με τους δύο αλλά κάπου τσακωθήκατε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα