Τσίπρας στη Βουλή: «Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, θα το κάνετε με τον Ερντογάν»;

Gazzetta team
Τσίπρας στη Βουλή: «Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, θα το κάνετε με τον Ερντογάν»;

bet365

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στη Βουλή, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε χαρακτηριστικά σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Βουλή:

«Να πω και κάτι για τα τραγελαφικά των τελευταίων ημερών. Ξέρετε τι λέει ο ελληνικός λαός; Εσείς δεν μπορείτε να χωρίσετε δύο γαϊδάρων άχυρα. Δεν μπορέσατε να διαχειριστείτε την κόντρα των ισχυρών στο ποδόσφαιρο και στα μίντια. Τα κάνατε μπάχαλο σε μια αντιπαράθεση ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος, θα διαχειριστείτε μια κρίση στα εθνικά ζητήματα; Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ποδοσφαιρικούς παράγοντες, θα μπορέσετε τον Ερντογάν;

Θα πάω λίγο κόντρα στο ρεύμα των τελευταίων ημερών. Δεν βλέπω και τον Αυγενάκη, το φάντασμα των ημερών. Εκφράζω την αλληλλεγγύη μου στον κύριο Αυγενάκη, γιατί την ευθύνη για τους άθλιους χειρισμούς τους έχει μόνο ο Μητσοτάκης. Την ευθύνη την έχει ο Μητσοτάκης και το επιτελικό του κράτος. Εσείς είστε υπεύθυνος για το χάος. Η διαπλοκή με τους μεγαλόσχημους που σας στήριξαν για να εκλεγείτε σας οδήγησαν στους ακροβατισμούς αυτούς. Μεγάλο το κόστος και για το ποδόσφαιρο και για την κοινωνία αυτό. Ο κ. Αυγενάκης αντικατέστησε 2 μέλη της επιτροπής χωρίς όπως προβλέπει ο νόμος την έγκριση της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων. Τα αντικατέστησε ενώ ήξερε ότι είναι μια κρίση. Σαν αλλάζεις τον διαιτητή στο 90' και ο νέος διαιτητής να σφυρίξει πέναλτι στο 93'.

Είτε το σφυρίξει, είτε όχι ξύλο θα φάτε. Και καλά θα φάτε. Δική σας ιδέα και η τροπολογία που υπό το κράτος του πανικού σκαρώσατε μέσα σε λίγα λεπτά. Ανίκανη και ανήμπορη η κυβέρνησή σας. Το μπάχαλο στο ποδόσφαιρο φανερώνει ότι αδυνατείτε να ξεπληρώσετε τα γραμμάτια που υπογράψετε με την διαπλοκή προεκλογικά. Και είναι πολλά και προς πολλές κατευθύνσεις. Παλιότερα οι Πρωθυπουργοί περνούσαν δύσκολα με τα μνημόνια και τους δανειστές. Εσείς περνάτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο καθείς και η μοίρα του ανάλογα με τις ικανότητές του».

Στην δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, σχετικά με τον χαρακτηρισμό «νταβατζήδες» τόνισε: «Κύριε Μητσοτάκη εσείς μιλάτε για νταβατζήδες; Να μας πείτε ποιοι είναι οι νταβατζήδες; Να πάρετε το λόγο και να το πείτε. Ποιοι είναι νταβατζήδες; Ο Μαρινάκης και ο Σαββίδης; Ποιοι είναι τα φερέφωνα; Η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΝΕ; Το κανάλι OPEN; Αυτά με την ΟΥΕΦΑ είναι από το 2016 γνωστά. Η ΟΥΕΦΑ είναι στην Ελλάδα για εποπτεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα