ΠΑΟΚ: Το συλλαλητήριο των οπαδών στην Καμάρα (pics, vid)

ΠΑΟΚ: Το συλλαλητήριο των οπαδών στην Καμάρα (pics, vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το συλλαλητήριο των οπαδών στην Καμάρα (pics, vid)

bet365

Για περίπου 3 ώρες, περισσότεροι από 10.000 φίλοι του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στο ειρηνικό συλλαλητήριο στην Καμάρα και στην πορεία που έγινε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης! Το gazzetta ήταν εκεί.
Οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Σ.Φ. ΠΑΟΚ κι έδωσαν δυναμικό παρών στο συλλαλητήριο που είχε ως τόπο συνάντησης την Καμάρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Με εξαίρεση το... κυκλοφοριακό έμφραγμα που δημιουργήθηκε, θα πρέπει να τονιστεί πως παρά το πλήθος του κόσμου δεν συνέβη το παραμικρό παρατράγουδο που θα αμαύρωνε και το μήνυμα του συλλαλητηρίου.
Καθ' όλη την διάρκεια, οι φίλοι του ΠΑΟΚ, κάθε ηλικίας και φύλου φώναζαν συνθήματα κατά των Κυριάκου Μητσοτάκη, Λευτέρη Αυγενάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και συνθήματα στήριξης προς τον Ιβάν Σαββίδη. Η πορεία πέρασε κι από τον περιβάλλοντα χώρο της ΔΕΘ, όπου έγιναν τα εγκαίνια της Agrotica παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Μάκη Βορίδη. Για τον... φόβο των Ιουδαίων υπήρξε μεγάλη αστυνομική δύναμη και η περιοχή της Έκθεσης δεν ήταν προσβάσιμη!
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των διοργανωτών, αλλά και της Αστυνομίας ο κόσμος που βρέθηκε στην Καμάρα και συμμετείχε στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε τις 10.000.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ 3ΩΡΟ LIVE ΤΟΥ GAZZETTA ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα