«Ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για Πουτσαρέλι»

«Ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για Πουτσαρέλι»

Νίκος Μαρούδας
«Ο Ατρόμητος ενδιαφέρεται για Πουτσαρέλι»

bet365

Κροατικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ατρόμητο με τον μεσοεπιθετικό της Κιέβο Βερόνα, Μάνουελ Πουτσαρέλι.

Σύμφωνα με την κροατική Slobodna Dalmacija, ο Ατρόμητος βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο επιτελικό μέσο της Κιέβο Βερόνα, Μάνουελ Πουτσαρέλι.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει επίσης την κροατική Χάιντουκ, αλλά και την Πεσκάρα, όπως υποστηρίζει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Μάλιστα είναι πιθανό να αποχωρήσει από την Κιέβο παρότι η ιταλική ομάδα τον αγόρασε μόλις το περσινό καλοκαίρι από την Έμπολι αντί 3,8 εκατ. ευρώ.

Πράγματι το όνομα του Πουτσαρέλι «έπαιξε» έντονα για τον Ατρόμητο καθώς οι Περιστεριώτες έκαναν προσπάθεια να τον φέρουν στην Ελλάδα, όμως εξ αρχής αποτελούσε μια δύσκολη περίπτωση και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα υπάρξει συμφωνία για τον δανεισμό του. Μάλιστα ο Σάββας Παντελίδης αν προχωρούσε η υπόθεσή του θα ήθελε να τον έχει διαθέσιμο ακόμα και για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Όμως από τη στιγμή που μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει συμφωνία και ο Πουτσαρέλι δεν έχει έρθει Ελλάδα, οι πιθανότητες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή για τον Ατρόμητο είναι απειροελάχιστες.

Τη φετινή σεζόν ο Πουτσαρέλι μετράει 10 συμμετοχές και τρία γκολ στη Serie B με την Κιέβο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα