ΠΑΟΚ: «Αυτοί που ιδρώνουν στο γήπεδο, έχουν την… κακή συνήθεια να κερδίζουν»

ΠΑΟΚ: «Αυτοί που ιδρώνουν στο γήπεδο, έχουν την… κακή συνήθεια να κερδίζουν»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Αυτοί που ιδρώνουν στο γήπεδο, έχουν την… κακή συνήθεια να κερδίζουν»

bet365

Με πολλές απουσίες και προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σαφώς και όλα όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικών χώρων επηρεάζουν μέχρι ενός βαθμού την ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Τετάρτης (29/1), με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Κόντρα σ’ αυτούς που παίζουν μπάλα με γραβάτες και κοστούμια υπάρχουν κι αυτοί που πραγματικά ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο, έχουν την… κακή συνήθεια να κερδίζουν με αποτέλεσμα να είναι πρώτοι στη βαθμολογία και την Κυριακή (02.02) έχουν να δώσουν ένα πραγματικό ντέρμπι».

Σ’ ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι γράφουν:

«Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του δίχως ν’ ασχολείται με οτιδήποτε συμβαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου. Διότι, μόνο έτσι μπορεί να πετύχει τους στόχους του που είναι να παραμείνει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η δουλειά για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης (29.01) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έμειναν στο φυσικοθεραπευτήριο γι’ αποθεραπεία εξαιτίας χτυπημάτων που δέχτηκαν στο ματς με τον Βόλο. Επίσης, ο Λέο Μάτος έμεινε στο σπίτι εξαιτίας ίωσης, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση με άδεια απουσίασε ο Άντερσον Εσίτι , ο οποίος έχει μεταβεί στο Βέλγιο προκειμένου τα τακτοποιήσει ένα προσωπικό ζήτημα.

Την Πέμπτη (30.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα