Δούκας: «Η τροπολογία της Κυβέρνησης είναι μια συνέχεια του Κομίνη»

Δούκας: «Η τροπολογία της Κυβέρνησης είναι μια συνέχεια του Κομίνη»

Gazzetta team
Δούκας: «Η τροπολογία της Κυβέρνησης είναι μια συνέχεια του Κομίνη»

bet365

Τι υποστήριξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, αναφορικά με τις νομικές κινήσεις του «Δικεφάλου», αλλά και την κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι με την τροπολογία που πέρασε από την Κυβέρνηση «θέλουν να λέμε και ευχαριστώ που μια υπόθεση καθαρά πολιτική, έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις».

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5 FM:

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει απλά δυσφορία αλλά απέχθεια για την κίνηση αυτή που δίνει ουσιαστικά το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ ως ευνοημένο. Τώρα έχουμε τη συνέχεια του Κομίνη. Θέλουν να λέμε και ευχαριστώ που μια υπόθεση καθαρά πολιτική, έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις».

Τις δηλώσεις των Κυβερνητικών Στελεχών: «Βλέπουμε να διαμορφώνετε μια κατάσταση τέτοια και αυτό μας εξοργίζει. Προσπαθούν να κάνουν ότι το 2018. Προσπαθούν να μας παρουσιάσουν ευνοημένους».

Τις νομικές κινήσεις της ΠΑΕ: «Ακόμη και εάν δεν συνέτρεχαν όλοι οι λόγοι και η Επιτροπή ήταν σωστή δεν θα μπορούσε να δικάσει. Θα κινηθούμε νομικά κατά των μελών της Επιτροπής καθώς έβγαλαν απόφαση χωρίς να είναι δικαστήριο. Είναι αυτονόητο, λοιπόν, να πάμε σε ένα κανονικό δικαστήριο και εκεί να αποδείξουν τα έγγραφα που χρησιμοποίησαν για να αποδείξουν ότι υπάρχει πολυϊδιοκτησία.

Να τα δείξουν σε έναν κανονικό δικαστή και όποια και εάν είναι η απόφαση θα τη δεχτούμε. Οι κανονισμοί της ΕΠΟ είναι κάτι διαφορετικό. Μιλάμε για μια απόφαση μιας επιτροπής που δεν έχει νομική υπόσταση. Αυτό που προσπαθεί να κάνει ο μηχανισμός του Ολυμπιακού και της Κυβέρνησης είναι να μπερδέψει τον κόσμο.

Το άλλο κεφάλαιο με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι να έχει να κάνει με τη στελέχωση της Επιτροπής. Εκεί υπάρχει ένα εξαιρετικό τρικ της νομικής υπηρεσίας του ΠΑΟΚ. Εάν ο ΠΑΟΚ έκανε αυτήν την ένσταση πριν την εκδίκαση το πιο απλό που θα έκανε ο Αυγενάκης θα ήταν να ακολουθήσει μια οδό που ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να πάει σε διοικητικό επίπεδο. Τον άφησε να κάνει αυτή την γκέλα και τώρα μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει αυτό το χαρτί. Τον κ. Αυγενάκη ούτε σε ποινικά δικαστήρια δεν μπορούσε να τον στείλουμε καθώς έχει βουλευτική ασυλία αλλά δεν έχει αστική ασυλία και μπορεί κάποιος να προσφύγει εκεί. Και αυτό θα το πράξουμε».

Το εάν θα επηρεάσει αγωνιστικά την ομάδα: «Είναι κάτι το οποίο το φοβόμαστε και το υπολογίζουμε από την πρώτη στιγμή. Γνωρίζουμε καλά ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μας αποπροσανατολίσει καθώς ξέρουμε όλοι ότι όταν ακούς ότι θα τιμωρηθείς είναι δύσκολο να μείνει συγκεντρωμένος. Προσπαθούμε να μην μας αποπροσανατολίσει. Είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε. Θα πρέπει και ο κόσμος να έχει το μυαλό του στο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα