Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Αθανασακόπουλος μέχρι το 2022

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Αθανασακόπουλος μέχρι το 2022

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Αθανασακόπουλος μέχρι το 2022

bet365

Ο Παναθηναϊκός «έδεσε» ένα από τα μεγαλύτερά του ταλέντα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου στον Ανδρέα Αθανασακόπουλο μέχρι το 2022.

Happy end είχε για τον Παναθηναϊκό το σίριαλ με την επέκταση συμβολαίου του Ανδρέα Αθανασακόπουλου. Ο 19χρονος μέσος έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός μπήκε... σφήνα για την απόκτησή του, ωστόσο ο νεαρός άσος επέλεξε να παραμείνει στο «τριφύλλι». Το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωθηκε η επέκταση στο συμβόλαιό του μέχρι το 2022. Ο Αθανασακόπουλος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η «πράσινη» ακαδημία, είναι εκ των ηγετών της Κ19 και θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες της ηλικίας του.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Ανδρέα Αθανασακόπουλου έως το 2022. Γεννημένος στις 27 Νοεμβρίου 2001 στην Πάτρα ο Αθανασακόπουλος διανύει την τρίτη σεζόν του στο Τριφύλλι. Ο 19χρονος μέσος είναι βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ενώ έχει καταγράψει δύο συμμετοχές στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκειας της περσινής σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα