Η θέση της Original 21 για την τροπολογία στο ποδόσφαιρο

Η θέση της Original 21 για την τροπολογία στο ποδόσφαιρο

Gazzetta team
Η θέση της Original 21 για την τροπολογία στο ποδόσφαιρο

bet365

Η Original 21 τοποθετήθηκε για την τροπολογία που πέρασε στη Βουλή για την πολυιδιοκτησία στο ποδόσφαιρο και επιτέθηκε σε Κυβέρνηση, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ πήρε θέση με ανακοίνωσή της έπειτα από την τροπολογία που ψηφίστηκε και μετατρέπει την ποινή του υποβιβασμού σε αφαίρεση βαθμών για την πολυιδιοκτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ο ΑΕΚτζής από τη φύση της οπαδικής του ταυτότητας πάντα είχε λόγους να αισθάνεται περήφανος για αυτό που είναι! Και η πραγματικότητα ήρθε για μια ακόμα φορά να μας επιβεβαιώσει. Η ομάδα μας δεν μπλέχτηκε ποτέ σε τέτοιες αισχρές και δόλιες κρατικές και παρακρατικές διαδικασίες όπως αυτές που βιώνουμε εδώ και δύο μέρες», αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ στη συνέχεια η Original 21 επιτίθεται στην Κυβέρνηση, στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Original 21 εδώ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα