Αρβανίτης: «Εν ψυχρώ κατάλυση της νομοθεσίας»

Αρβανίτης: «Εν ψυχρώ κατάλυση της νομοθεσίας»

Gazzetta team
Αρβανίτης: «Εν ψυχρώ κατάλυση της νομοθεσίας»

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μπάσκετ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Yellow Radio, αρχικά ο Λευτέρης Αρβανίτης αναφέρθηκε στις θέσεις του Άρη επί όλων όσων συμβαίνουν στο τελευταίο διάστημα με την παρέμβαση της Κυβέρνησης για την αλλαγή Νομοθεσίας. «Η θέση μας είναι αυτό που κάνουμε πάντα. Να λέμε την αλήθεια και να στέλνουμε μηνύματα προς τον Νότο, ότι αυτό που επιχειρείται, το να γίνονται προβλήματα που έχει ένας σύλλογος πρόβλημα της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας πρέπει να καταλάβουν ότι δεν ισχύουν. Το δεύτερο που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι όταν ο Άρης για υποθέσεις στα χαρτιά έπεσε κατηγορία κανένας δήμαρχος, κανένας περιφερειάρχης δεν βγήκε μπροστά να πει κάτι. Το τρίτο που θέλαμε να στείλουμε ως μήνυμα είναι ότι ο ΑΣ Άρης δεν θα σιωπά και δεν θα αφήνει τίποτα να πέσει κάτι. Δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε, να πούμε την αλήθεια και να συγκρουστούμε με οποιαδήποτε επιχειρηματικά συμφέροντα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, να διχάζουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τον λαό της Θεσσαλονίκης και να το αναγάγουν ακόμη και σε εθνικό θέμα», είπε και συμπλήρωσε: «Είναι εν ψυχρώ κατάλυση της νομοθεσίας. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό αντίκειται στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Και πως παρεμβαίνει οι κυβέρνηση; Πρέπει να το δουν οι νομικοί. Είναι ντροπή για την χώρα». Αναφέρθηκε μάλιστα και στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα. «Έπρεπε ο Δήμαρχος δημόσια να τοποθετηθεί για τον θάνατο του Τόσκο, δεν το έκανε και για να πάμε όμως στην ουσία του θέματος. Δεν θα σταματήσουμε να κυνηγάμε την υπόθεση αν δεν τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και οι ηθικοί αυτουργοί».

Ερωτηθείς για τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ, σημείωσε αρχικά ότι… «Ως Α.Σ. έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση όταν μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο κ. Γουλιέλμος είπε ότι δεν μπορώ άλλο και δείτε τι θα κάνετε. Εννοείται ότι ο Α.Σ. Άρης δεν θα μπορούσε να αφήσει στο έλεος του Θεού αυτό το τμήμα. Έγινε μία διοίκηση πρωτοδικείου, κάναμε ένα συμβούλιο και αναλάβαμε. Παραλάβαμε μια ομάδα με δύο νίκες και χωρίς εγγυητική, μια ομάδα επί της ουσίας στην Α2. Παλεύουμε μέρα με την μέρα, κάναμε πληρωμές, βγάλαμε ενημερότητα και τηρήσαμε τις ρυθμίσεις. Η μάχη συνεχίζεται, θα πεθάνουμε εκεί αλλά τον Άρη θα προσπαθήσουμε να τον σώσουμε».

Σχετικά με τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με φορείς του Αθλητισμού, είπε: «Ήταν τέσσερα τα ζητήματα. Η νέα εγγυητική επιστολή, το θέμα του γηπέδου και τα υπόλοιπα αφορούσαν το μπάσκετ και αυτά που είδαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Το θέμα του Αλεξανδρείου πάει καλά. Η πρόταση που κάναμε ήταν ολοκληρωμένοι και πολύ τίμια. Αλλά πέσαμε πάνω σε αυτήν την Δευτέρα και δεν βγήκε κάτι σημαντικό.

Όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για την προσπάθεια άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. «Αυτή είναι η προσπάθεια που κάνουμε ώστε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό να έχουμε βρει έναν ή δύο παίκτες». Σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του μπάσκετ, είπε: «Κάτι έχω ακούσει, γίνονται ενέργειες, δεν αφορά μόνο τον Άρη αυτό. Ένα ζήτημα είναι αυτό, ένα άλλο είναι να δούμε κάποια παιχνίδια με περίεργα αποτελέσματα. Η μάχη συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα και όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον περιμένουμε δίπλα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα