Παναθηναϊκός: «Πήρε σπίτι στο Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ, πολύ κοντά στην επιστροφή»!

Παναθηναϊκός: «Πήρε σπίτι στο Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ, πολύ κοντά στην επιστροφή»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Πήρε σπίτι στο Γκέτεμποργκ ο Μπεργκ, πολύ κοντά στην επιστροφή»!

bet365

Στην Σουηδία αναφέρουν πως ο Μάρκους Μπεργκ είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Γκέτεμποργκ ενώ αναφέρονται και στην αγορά πολυτελούς κατοικίας που έκανε πρόσφατη στην περιοχή!

Ο Μάρκους Μπεργκ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Κράσνονταρ, δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ρώσικη ομάδα και στην Σουηδία αναφέρουν πως η επιστροφή του στο Γκέτεμποργκ είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά! Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκέτεμποργκ και έχει δηλώσει πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί που ξεκίνησε. Το σημερινό δημοσίευμα της Expressen αναφέρει πως ο 34χρονος στράικερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον σύλλογο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και πως οι δύο πλευρές είναι κοντά στον «γάμο».

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην πολυτελή κατοικία που αγόρασε πρόσφατα ο Μπεργκ στην συγκεκριμένη περιοχή. Μία κίνηση που σύμφωνα με τους Σουηδούς δείχνει πως ο Μάρκους προετοιμάζει την επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Ο τεχνικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Κένετ Αντερσον, δήλωσε επί του θέματος:

«Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι για αυτό. Όλοι ξέρουν πως αγόρασε ένα σπίτι, όχι μακριά από το δικό μου και για αυτό αναφέρομαι σε αυτό. Αν είμαστε σε διαπραγμάτευση ή όχι, αυτό δεν θα το σχολιάσουμε δημόσια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα