Ιβάν Σαββίδης σε κυβερνητικά στελέχη: «Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει καμία ρύθμιση»

Ιβάν Σαββίδης σε κυβερνητικά στελέχη: «Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει καμία ρύθμιση»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ιβάν Σαββίδης σε κυβερνητικά στελέχη: «Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει καμία ρύθμιση»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επικοινώνησε προσωπικά με στελέχη της Κυβέρνησης εκφράζοντας την αντίθεσή του ως προς την ψήφιση της τροπολογίας.

Ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε, πολλές ώρες πριν από την ψήφιση της τροπολογίας, με κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης σε μια προσπάθεια να τους καταστήσει σαφές πως ο ίδιος και η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι αντίθετοι με τη ρύθμιση-εξπρές που πέρασε η Ν.Δ. από τη Βουλή.

«Δεν επιθυμούμε καμία ρύθμιση», είπε ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδας, γνωστοποιώντας στα γαλάζια στελέχη την δεδομένη απόφαση του ΠΑΟΚ να ξεκινήσει και να φτάσει στα άκρα έναν δικαστικό αγώνα, με στόχο την απονομή δικαιοσύνης.

Ο κ. Σαββίδης και οι άνθρωποι της ΠΑΕ γνωρίζουν πολύ καλά ότι κύριος λόγος αυτής της «ενορχηστρωμένης φαρσοκωμωδίας», όπως την χαρακτηρίζουν, είναι η απώλεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, στη Μικράς Ασίας η επιλογή που έχουν κάνει τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοψίζεται στο "να επενδύσουμε σε νομικά επιχειρήματα και όχι σε κραυγές», εξ ου και η προσφυγή τους στη δικαιοσύνη, όπου τρία μέλη της ΕΕΑ θα κληθούν να τεκμηριώσουν την γνωμοδότηση τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα