Βασιλειάδης: «Πάρα πολλές οι σκιές, απερίγραπτη η τροπολογία»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Πάρα πολλές οι σκιές, απερίγραπτη η τροπολογία»

bet365

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εξέφρασε την αντίθεσή του για την τροπολογία που πέρασε η Κυβέρνηση και μετατρέπει τον υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών.

Πριν ψηφιστεί η συγκεκριμένη τροπολογία για την πολυιδιοκτησία το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ και στη «Φωνή της Ελλάδας» χαρακτηρίζοντας την τροπολογία «απερίγραπτη» και τονίζοντας πως «υπάρχουν πάρα πολλές σκιές».

«Είχαμε συμφωνήσει με τους φορείς του αθλητισμού να τελειώσει η αγωνιστική σεζόν, ώστε να μην διαταραχθούν οι έλεγχοι που έκανε η υφιστάμενη ΕΕΑ και να αρχίσει η νέα σεζόν με τη νέα Επιτροπή. Μετέθεσα με κοινή άτυπη συμφωνία τη σύσταση της Επιτροπής τον Ιούνιο. Τον Ιούνιο, όπως γνωρίζετε, είχαν προκηρυχτεί εκλογές, δεν υπήρχε περίπτωση εγώ να φέρω μία Επιτροπή 15 ή 20 ημέρες πριν από τις εκλογές και να την ορίσω, γιατί με τον τρόπο που λαΐκιζε η Νέα Δημοκρατία τότε και τα "λούζεται" βέβαια όλα αυτά που έκανε σε όλους τους τομείς της πολιτικής της, θα είχαμε πολιτικό ζήτημα αφενός και αφετέρου η Βουλή ήταν κλειστή λόγω εκλογών και επομένως δεν μπορούσε να περάσει από την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων. Ενημέρωσα σαφώς κατά την παράδοση για τις εκκρεμότητες που υπήρχαν», ανέφερε ο Βασιλειάδης και πρόσθεσε:

«Ο υφυπουργός Αθλητισμού, λοιπόν επέλεξε να αντικαταστήσει παραιτημένα μέλη από την προηγούμενη Επιτροπή, αντί να φέρει σε ισχύ το νέο νόμο, με τις νέες διαδικασίες, ακόμη και με το νέο πλαίσιο, το οποίο περιλαμβάνει και το νέο πλαίσιο ποινών. Φτάνουμε, λοιπόν σε αυτό το σημείο, με πάρα πολλές σκιές και έρχεται μία τροπολογία, η οποία είναι απερίγραπτη και δεν λύνει το ζήτημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα