ΠΑΟΚ: «Νομοθετική ρύθμιση που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Νομοθετική ρύθμιση που εξασφαλίζει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό»

bet365

Αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα και να φτάσει αν χρειαστεί μέχρι το CAS είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που με ανακοίνωσή της απαιτεί «τη νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Σίτι - Γιουνάιτεντ με Super Derby προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, λίγα λεπτά μετά την ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή που μετατρέπει τον υποβιβασμό σε αφαίρεση βαθμών, κάνει λόγο για «φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση» η οποία «εξασφαλίζει το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα