Ποιος να ασχολείται, τώρα, με τον Αντώνη… (pics)

Ποιος να ασχολείται, τώρα, με τον Αντώνη… (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ποιος να ασχολείται, τώρα, με τον Αντώνη… (pics)

bet365

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ, Αντώνης Γιόβας, συγκλόνισε τους πάντες με την παρουσία του στο Μέγαρο Μουσικής και στη 38η γιορτή του ποδοσφαιριστή.

Ίντερ - Φιορεντίνα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον χαρακτήρισε ως έναν «πραγματικό ήρωα της ζωής, μία πηγή έμπνευσης, ένα παράδειγμα δύναμης» και δεν έχει καθόλου άδικο αν ρίξει κανείς μια κλεφτή ματιά στα εμπόδια που βρήκε ο Αντώνης μέχρι τώρα στη ζωή.

Εντάξει, όλοι εμείς ασχολούμαστε τις τελευταίες 48 ώρες με την ΕΕΑ και την εισήγηση της, περιμένουμε με αγωνία, να φανταστώ, την ψηφοφορία για την τροπολογία που έφερε άρον – άρον η Κυβέρνηση στη Βουλή, πληροφορούμαστε για την αυστηρή κομματική πειθαρχία που πρόταξε προς τους βουλευτές του κόμματος, άρα ουδείς έχει διάθεση να ασχοληθεί με τον Αντώνη και τον κάθε Αντώνη.

Ο Αντώνης Γιόβας είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Βασικά είναι ένα νεαρό παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα. Κι όμως, βρήκε μέσα από το ποδόσφαιρο, μέσα από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ το σθένος να συνεχίσει τον αγώνα του και να πετύχει το στόχο του.

Ένας ήταν ο μεγάλος στόχος του Αντώνη: Να περπατήσει για πρώτη φορά.

Ο νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ συγκλόνισε τους πάντες με την παρουσία του και με τα όσα είπε κατά τη διάρκεια της 38ης γιορτής του ποδοσφαιριστή το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μουσικής. Ελάχιστοι, συμπεριλαμβανομένων και υμών, ασχοληθήκαμε μαζί του.

Όμως, αξίζει πραγματικά να ακούσουμε και να διαβάσουμε τι είπε ένα νεαρό παιδί που προκάλεσε την συγκίνηση και οδήγησε πολλούς να δακρύσουν ανεβαίνοντας με τη βοήθεια του Φερνάντο Βαρέλα και του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του από τα παιδιά του ΠΣΑΠ.

Είπε ο Αντώνης…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ευχαριστώ πολύ είναι τιμή για εμένα που βρίσκομαι σήμερα εδώ και ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και τους ποδοσφαιριστές, που μου έχουν δώσει δύναμη και ενέργεια να τα καταφέρω στο στόχο μου και να περπατήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου.

Είναι μεγάλο κομμάτι χαράς που μου έχει δώσει ο ΠΑΟΚ, που μου δίνουν οι νίκες του. Το νταμπλ που πήραν μου έδωσε πάλι χαρά και μεγάλη ευχαρίστηση.

Ένα χειρουργείο που είχα κάνει το 2017 είχα σκεφτεί να πάω να κάνω στην προπόνηση της ομάδας για να πάρω δύναμη και κουράγιο, πήγα και ευτυχώς το χειρουργείο πήγε πολύ καλά από την δύναμη και την ψυχολογία που μου έδωσαν οι ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μου ομάδας.

Μακάρι να γίνονται τέτοιες ενέργειες και τέτοιες όμορφες βραδιές όπως η σημερινή. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα