Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Ψηφίζουν την τροπολογία χωρίς διαρροή!

Gazzetta team
Υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη: Ψηφίζουν την τροπολογία χωρίς διαρροή!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν την τροπολογία για τον μη υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Ίντερ - Φιορεντίνα: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Σε λίγα λεπτά θα περάσει από ονομαστική ψηφοφορία η τροπολογία η οποία θα προβλέπει αφαίρεση 5 έως 10 βαθμών και όχι υποβιβασμό σε ανάλογες περιπτώσεις όπως αυτής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης!

Και μπορεί χθες το βράδυ να υπήρχε η πληροφόρηση για φόβους περί διαρροών, εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η τροπολογία θα περάσει και θα ψηφιστεί από όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χωρίς διαρροή!

Προφανώς σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με την οποία όποιος δεν ψηφίσει την συγκεκριμένη τροπολογία θα τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα